Γενικά Εγχείρημα διάσωσης μπατζι σε πετ σοπ

Μην βάλεις πολλά πράγματα στο κλουβί σ' αυτή την φάση, να μπορείς να τα καθαρίζεις γρήγορα. Γιατί μετά την χρήση της αλοιφής, θα πέφτουν ακάρεα και θα πρέπει να καθαρίζεις συχνά. Καθημερινή αλλαγή τροφής.
Τα ακάρεα φεύγουν πιο δύσκολα γύρω και κάτω από το ράμφος.
Τις επαλείψεις θα τις κάνεις σούρουπο για να είναι πιο υποτονικά και να κοιμούνται με την αλοιφή ήρεμα.
Πάρε τουλάχιστον μία ξύλινη πατήθρα για να μην γλιστράνε τα πόδια τους.
Πολύ-πολύ μικρή ποσότητα αλοιφής, την δουλεύεις στα δάχτυλά σου και την κάνεις μασάζ. Δεν τοποθετείς την ποσότητα απλά και την αφήνεις.
 
δηλαδη επιθολ μια φορά τη μέρα; Μόνο; Επισης σκέφτηκα να βάζω με μπετονετα γύρω από το ματι.
άνηθο να βάζω;
Ναι, ναι και ναι :)
Στην μπατονέτα θα έχεις τρίψει την αλοιφή, να έχει μείνει ελάχιστη, μην υπάρχει ποσότητα και τσούξει το μάτι τους.
 
Είμαι πως να το πω... Τρισευτυχισμενη είναι λιγο! 🙂

Καλη επιτυχια και να μας ενημερωνεις...

Παντως και σημερα που περασα απο Pet City πολλα πουλια αρρωστα, ειναι να τρελενεσαι...
Νομίζω αυτό το χαλι όμως δεν το έχω ξαναδεί... Ποτε!

Αυτό που θέλω να ξερετε όλοι όμως είναι ότι σε όλο αυτό δεν είμαι μόνη. Θα εχει συμβάλει τα μέγιστα και η @Vasia24.
 
Αυτό που θέλω να ξερετε όλοι όμως είναι ότι σε όλο αυτό δεν είμαι μόνη. Θα εχει συμβάλει τα μέγιστα και η @Vasia24.
Πολλά μπράβο και στις δυο σας, συγχαρητήρια!
 
Πολλά μπράβο και στις δυο σας, συγχαρητήρια!
Συγχωρέστε μου τα πολλά μηνύματα (έχω δεχθεί στο παρελθόν παρατήρηση). Δε θέλω και νομίζω ούτε η Βασια θελει επαίνους κτλ σημασία έχει να δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες στη ζωή μας κυρίως σε ζωα που αδυνατούν να το κάνουν από μόνα τους στον εαυτό τους. Έχουμε μια τάση να επιλέγουμε (όχι άδικα) αυτό που ταιριάζει στην αισθητική μας... Το όμορφο.. Το δυνατό.. Το κανονικό.. Κάτι που τελος πάντων πληροί προδιαγραφές... Εγώ θέλω μέσα από αυτό το εγχείρημα, για μια φορά έστω στη ζωή μου, να πάρω κάτι "σπασμένο" και να το επαναφέρω.. Το διαφορετικό παντα μας φοβίζει.. Κανεις δεν υιοθετεί εύκολα ένα τυφλό σκυλάκι. Ένα επιληπτικο γατάκι. Ένα μπατζι με ακαρεα..στη ζωή λοιπόν με αγάπη και αφοσίωση μπορούμε να έχουμε και δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες φτάνει να μην μας διακατέχει φόβος προς το διαφορετικό.. Θέλω μέσα από αυτό να γίνω πρώτα παράδειγμα για μενα.. Ούτε συγχαρητήρια ούτε τίποτα.. Τις συμβουλές σας θα χρειαστώ και λίγη θετική ενέργεια.
Συγνωμη για το μέγεθος του κειμένου.
 
Τα συγχαρητηρια αξιζουν αποκλειστηκα και μονο στην Αλκηστις... ελπιζω να γινουν γρηγορα καλα ή τελοσπαντων οσο καλυτερα γινεται! Το σιγουρο ειναι οτι θα παρουν παρα πολυ αγαπη!
 
Ως πρόεδρος των "LOS BUDHIESTAS" οφείλω να σας συγχαρώ για την προσπάθεια που κάνετε για την σωτηρία των δύω αυτών Μπάτζι! Αλκηστις, με το καλό να έρθουν στα χέρια σου, ειμαι σίγουρος οτι το ολο εγχείρημα θα στεφθεί με επιτυχία! Οτι χρειαστείς μην διστάσεις να ρωτήσεις! @Vasia24 απο σημερα είσαι επίσημα μέλος του μεγάλου μας club!
 
Βρε κοριστσακι μουτωρα διαβασα το θεμα χιλια μπραβο.. Οτι κ να πω ειναι λιγο... Την απανθρωπια που υπαρχει την ξερουμε ολοι κριμα.. μπραβο σου κοριτσι μου καλη υπομονη και δυναμη κ στο τελος θα εισαι ακομα πιο ευτυχισμενη κ υπερηφανη 🙂
 
Το μπράβο είναι λίγο.
Διάβασα αυτό το θέμα, μου το έστειλε η Βασια να με ηρεμήσει. Βάσια μου πραγματικά στις πρώτες σελίδες έψαχνα ποιο είναι το πετ σοπ να πάω να γίνει κριτσπέταλος. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Και τέτοιοι υπάρχουν πολλοί, επαγγελματίες και μη.
Μπράβο σας, παω να διαβάσω τώρα τη συνέχεια.
 
ποιο είναι το πετ σοπ να πάω να γίνει κριτσπέταλος.
Με τόσο απόσταση από το γεγονός μπορεί το πετ να έχει κλείσει..
Καθυστέρησες λιγάκι... Περίπου ένα χρόνο!
 
Με τόσο απόσταση από το γεγονός μπορεί το πετ να έχει κλείσει..
Καθυστέρησες λιγάκι... Περίπου ένα χρόνο!
Το ξέρω Γιάννη μου, μου εστειλε το θέμα η Βασια μετα απο μια κουβέντα που είχαμε. Δε μπορούσα όμως να μην εξοργιστώ. Τώρα να κλείσει... Αυτοί οι τύποι κρατάνε με τα δόντια πουλώντας ακόμα και μισοπεθαμένα πουλάκια. Μακάρι να έκλεισε πάντως.
 
Υπάρχει ακόμα πάντως το πετ σοπ. Το ένα είναι πάνω από το σπίτι μου.

Δεν θέλετε να ξέρετε σε τι κατάσταση τα έχει όλα εκεί μέσα. Ούτε να περάσω από έξω δεν θέλω. Και αυτός που το έχει είναι γλοιώδης.

Εγώ σκεφτείτε πάω στην Δάφνη στο pet4u για να πάρω ότι θέλω και αυτό είναι κυριολεκτικά στον από πάνω δρόμο.
 
Back
Top