Αναπαραγωγή Ειναι νωρις για δευτερη γεννα η οχι;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης marinis
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Άσε μια δυο μέρες ακόμη... και θα δούμε.
Δεν μπορείς με ένα φακό να δεις αν είναι γονιμοποιημένα και υπάρχει έμβρυο μέσα;
 
Γιαννη με μπερδεβουν πολυ... Μαλλον ειναι κλουβια τα ειδα... Εννοειτε θα τα αφησω τουλαχιστον αλλες δυο μερες... Ο αρσενικος παντωσ την ζεωγαρωσε κ την ζευγαρωνη ακομη καθε μερα καθε φορα σχεδον που βγενει απο την φολια!
 
Γιαννη με μπερδεβουν πολυ... Μαλλον ειναι κλουβια τα ειδα... Εννοειτε θα τα αφησω τουλαχιστον αλλες δυο μερες... Ο αρσενικος παντωσ την ζεωγαρωσε κ την ζευγαρωνη ακομη καθε μερα καθε φορα σχεδον που βγενει απο την φολια!
Πολλές φορές ενώ βλέπουμε όλα όσα πρέπει να δούμε... Το αποτέλεσμα μας απογοητεύει.
Υπάρχουν κι άλλα θέματα που πρέπει να συνεξεταστούν... όπως το κούρεμα των καναρινιών κλπ.
 
Στα καναρίνια δεν υπάρχει διείσδυση αλλά τριβή της αμάρας του ενός στου άλλου. Εκεί δεν έχουν οπτική επαφή και το ρόλο της οδήγησης στο "σωστό" σημείο το αναλαμβάνουν τα φτερά οδηγοί... αυτά που είναι τριγύρω στην αμάρα. Πολλά καναρίνια έχουν πολλά πούπουλα κυρίως στην περιοχή που μας ενδιαφέρει, τα οποία αποπροσανατολίζουν τα φτερά οδηγούς... κι αντί για σωστή επαφή... έχουμε στο "γάμο του καραγκιόζη". Πρέπει λοιπόν να καθαρίσουμε την περιοχή και να αφήσουμε την αμάρα όσο γίνεται καθαρή.
Ρίξε μια ματιά εδώ... Γιατί η κανάρα μου έχει μονίμως άσπορα αβγά; | PetBirds
 
δεν νομιζω να ειναι εκει το θεμα γιατι στην πρωτη γεννα ειχα 3 απο τα τεσσερα αυγα πιασμενα... Τι να πω περιμενω κ ασ ελπισω να κανω λαθος κ να εχουνε μικρα, αλλιος προχωραμε σε 3τη γεννα. Γιαννη μια θυληκια 9 μηνων ερχετε σε αναπαραγωγη η ειναι μικρη;
 
Γιώργο πρέπει να μάθεις να κάνεις ωοσκόπιση. Δεν πρέπει ένα θηλυκό να μένει στην γέννα όταν τα αυγά του είναι άσπορα. Γιατί να υποβάλλεται χωρίς λόγο σ' αυτήν την ταλαιπωρία. Σχεδόν όλα τα θηλυκά πουλάκια της περασμένης χρονιάς που χρησιμοποιούμε, είναι αυτής της ηλικίας περίπου.
 
Τα αυγά σκάνε μόλις συμπληρωθούν 24 εικοσιτετράωρα από τη στιγμή που θα αρχίσει να κλωσάει σαν "τρελή" η κανάρα! 😉 Υπομονή λίγες μέρες!

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
Εσύ τι βλέπεις;
 
παιδια εφχαριστω... Τα ειδα τα αυγα την 7 μερα αλλα με μπερδεβαν πολυ γι αφτο κ τα αφησα...υπομονη κ θα δω αν δεν βγουνε αυριο η την επομενη σημενει οτι εκανα λαθος!
 
Back
Top