Φροντίδα Εκανα καλα που παρηγγειλα θηλυκο ζακο;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης zako
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Να σου ζήσει. Μικρά και πολλά γεύματα είναι το καλύτερο, αλλά μέχρι να γεμίσει ο προλοβός. Τι ηλικία έχει για να σου απαντηθούν και τα υπόλοιπα ερωτήματα σου.
 
Άντε καλώς τον δέχτηκες. Πρώτη μέρα είναι μην τον βγάζεις καλύτερα. Άσε λίγο να ηρεμήσει από τη μεταφορά. Είμαι της γνώμης 1-2 μέρες να μην τον πολυενοχλείς (εκτός από το τάισμα φυσικά)
 
  • Like
Αντιδράσεις: ΙΟΑ
Καλως τα δεχτηκες! Να σου ζησει! Οπως σου ειπε ο Γρηγορης για το ταισμα, οχι παραπανω γιατι μπορει να γυρισει η κρεμα προς τους πνευμονες! Αληθεια τι ηλικια εχει; Ειχες πει 7 μηνων η λαθος θυμαμαι... κοιταξα στα αλλα ποστ αλλα δεν το βρηκα. Αν ειναι οντως τοσο δεν πρεπει να μενει σε κουτι. Κλουβι δεν του εχεις παρει; Με τα χαρτια και τα δαχτυλιδια του ολα καλα;
 
Παιδια λογω αργιας δε μπορεσα να επικοινωνησω με το μαγαζι, αλλα δινω τα χαρακτηριστικα, εχει ολα τα φτερα και την κοκκινη ουρα πλην τα φτερα του λαιμου, τα οποια βγαινουν, το μεγεθος του ειναι περιπου δυο χουφτες.
Τα χαρτια του ειναι ενταξει, σταλμενα απο ολλανδια, με το φυλο, τεστ ασθενειων και εργαστηριο με ημερομηνια που πραγματοποιηθηκε.
Στο γευμα που τον ταισα πριν λιγο εκανε λιγο εμετο, του εδωσα παραπανω απο οσο επρεπε.
απο το μαγαζι μου ειπαν οτι σε 10 ημερες θα τρωει σιγα σιγα σπορους.
Αυτα αναμενω απαντηση.
 
Οσο αφορα το καταστημα που προμηθευτικα το ζακουδακι ειμαι πολυ ευχαριστημενος, και το λεω αυτο διοτι το ζωακι που μου εστειλαν εχει τις προδιαγραφες που απαιτουσα, φυλο, αρρωστιες, ηλικια, δαχτυλιδι, μεγαλωμενο στο χερι.
 
Χαιρομαι που ειναι ολα οπως τα περιμενες. Ο λογος που ειχα και εχω ασχημη γνωμη ειναι η κακη εξυπηρετηση και τα ψεματα που ακουσα εγω... Ευτυχως που δεν το κανουν σε ολους και ειδικα στην περιπτωση σου που περιμενες ζωντανο...
 
Φιλαρακια, αμα περισευει αγαπη.. Και την δωσεις σε ενα ζακο
σιγουρα θα παρειςμε τον καιρο πολυ περισοτερη...
 
Παιδια ο παπαγαλος ειναι 8 εβδομαδων και μου ειπαν να τον ταισω για 10-15 ημερες με κρεμα, και επειτα με σπορια καλ.
μπορω να τον βαλω σε κλουβι η ειναι νωρις ακομη;
τι ονομα να της δωσω. Αναμενω απαντησεις
 
Να σου ζησει! Να την προσεχεις! Εγω ως προς το ονομα θα σουλεγα να διαλεξεις εσυ ο ιδιος οτι σαρεσει. Εχει πλακα να παρατηρησεις καποιο χαρακτηιστικο της και να βγαλεις ενα ονομα μεσα απο αυτο.. Και οποτε μπορεις βγαλε φωτο να τη δουμε κ εμεις! Αν δεν γνωριζεις πως, πηγαινε εδω και θα βρεις χησιμες λυσεις!
https://community.petbirds.gr/forums/support-sudgestions-feedback/
 
  • Like
Αντιδράσεις: zako
Να σου ζησει η καινουρια σου φιλεναδίτσα! Να ξέρεις πως σίγουρα αναλαμβάνεις μια μεγάλη ευθύνη! Είναι ακριβώς σαν να γίνεσαι γονιός!

Από την περιγραφή που σου έδωσε ο Γρηγόρης σχετικά με το τάισμα, αντιλαμβάνομαι οτι πρόκειται ακριβώς σαν να εχεις ένα μωρό στο σπίτι!

Θα χαρούμε πολύ να δούμε φωτογραφίες της!
 
  • Like
Αντιδράσεις: zako
παιδια ακουω ονοματα συντομα σε εκφωνηση περιμενω προτασεις, οσο για τη φωτογραφια προσεχως φιλακια
 
ΚΟΥΛΑ; Σιγα μην την πει και Αφροξυλάνθη! Το παιδι θα βαφτηστει Ζήνα... (απο το Τζωρτζινα)...Αναλαμβανω και το ταισμα εκτός από το λάδι... 😀Να μας ζησει κουμπάρε!
 
  • Like
Αντιδράσεις: zako
Ωραιες οι προτασεις και ειναι υπο σκεψη, ακουω ονοματα σοβαρα και μη.
Επισης παιδια θελω συμβουλες για την περιποιηση, φροντιδα, ωρες που πρεπει να περνω μαζι της, μαθηματα εκμαθησης και αν υπαρχει καποιο σαιτ για τα παραπανω στα ελληνικα
 
Παιδια καλησπερα σε ολους. ειχα εναν παπαγαλο ζακο αρσενικο, αγορασμενος απο μικρο πουλι. μεγαλωσε και τωρα που εφτασε τα 7 χρονια τον πουλησα.
Ο λογος, εγινε επιθετικος προς εμενα και αφοσιωμενος στη μητερα μου και μονο. Για να φτασει σε αυτο το σημειο φταιω και εγω αφου τον ειχα ψιλοπαραμελησει.
Τωρα εχω παραγγειλει παλι εναν παπαγαλο ζακο θηλυκο αυτη τη φορα με τεστ ντι εν νει, και ρωτω θα εχουμε καλη εξελιξη.Ακουω γνωμες

''Ωραιες οι προτασεις και ειναι υπο σκεψη, ακουω ονοματα σοβαρα και μη.
Επισης παιδια θελω συμβουλες για την περιποιηση, φροντιδα, ωρες που πρεπει να περνω μαζι της, μαθηματα εκμαθησης και αν υπαρχει καποιο σαιτ για τα παραπανω στα ελληνικα ''

Και έρχομαι ξανά να ρωτήσω: Είχες έναν παπαγάλο ζακό 7 ετών και δεν έχεις μάθει ακόμα να φροντίσεις το νέο σου πουλί; Θα ήθελα μια σοβαρή εξήγηση!

Φιλικά
 
Η απαντηση ειναι η εξης΄
Ειχα παπαγαλο αλλα τον αγορασα σε μεγαλυτερη ηλικια, και αφετερου για να το πουλησω σημαινει οτι κατι δε πηγε καλα.
Για αυτο λοιπον δεχομαι συμβουλες για να μη κανω τα ιδια λαθη.
 
Back
Top