Φροντίδα Εκανα καλα που παρηγγειλα θηλυκο ζακο;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης zako
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Kosta, oles autes erotisis tha eprepe na mas vazeis 2-3 mines prin apoktises to moro!
Tora pou grafeis oti ton taises "ligo parapano" h "an mporo na ton vgazo apo kouti"...ti?, pos?, pote?,...anatrixiazo!kai ilikrina lipame to mikrouli...

Παιδια ο παπαγαλος ειναι 8 εβδομαδων και μου ειπαν να τον ταισω για 10-15 ημερες με κρεμα, και επειτα με σπορια καλ.
μπορω να τον βαλω σε κλουβι η ειναι νωρις ακομη;
τι ονομα να της δωσω. Αναμενω απαντησεις

Πρόσεχε, πρόσεχε, πρόσεχε!
Πρόσεχε στη μετάβαση από την κρέμα στους σπόρους, βρες έναν πτηνίατρο προτού τον χρειαστείς, και βομβάρδισέ τον με όλες τις ερωτήσεις σου.

παιδια τι εγινε τελικα με αυτο το μωρο;
τωρα διαβασα ολο το θεμα απο την αρχη και περιμενα στο τελος να δω τι εγινε αλλα... Τιποτα; ξερεις κανεις;

γεια σας κ παλι

εγω παντως αν παρω τον αφρικανο που σκεφτομαι θα τον ονομασω Σκιπιων

ο Σκιπιων ο Αφρικανος ειναι ο ρωμαιος στρατηγος που νικησε τον Αννιβα στην μαχη της Ζαμμας στον 2 Καρχηδονιακο πολεμο

την ιδεα την πηρα απο ενα βιντεακι στο ιντερνετ που ο αλλος τον ζακο του τον ειχε ονομασει Dorrian (απ το Dorrian Grey)

πως σας φαινεται η ιδεα μου;

γεια σας κ παλι

εγω παντως αν παρω τον αφρικανο που σκεφτομαι θα τον ονομασω Σκιπιων

ο Σκιπιων ο Αφρικανος ειναι ο ρωμαιος στρατηγος που νικησε τον Αννιβα στην μαχη της Ζαμμας στον 2 Καρχηδονιακο πολεμο

την ιδεα την πηρα απο ενα βιντεακι στο ιντερνετ που ο αλλος τον ζακο του τον ειχε ονομασει Dorrian (απ το Dorrian Grey)

πως σας φαινεται η ιδεα μου;

Πρωτοτυπη! :D

Back