Αναπαραγωγή Εκανε αυγά το πιγκουινάκι μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Mpikis
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Η κατασταση εινια εκτος ελεγχου...3 φορα γέννα... Τα πιτσιλωτα εχουν αυτή τη στιγμη στη φωλία τους 4 αυγα... Και συνεχιζουμεεεεεεεεε!
 
Καποια στιγμη πρεπει να βγαλεις τη φωλια...η θηλυκια θα εξαντληθει! 😉
 
Γεωργια πραγματικα δε το κανω επιτηδες.. Ακομα δε πηρα τα μικρα και εκανε 4 αυγα.. Τι να κανω να παρω τη φωλιά;να βαλω βιταμινες στο νερο; Πραγματικα δε ξερω... Πειτε μου τι είνια καλυτερο και θα το κανω...
 
τελαυταια και φαρμακερη θα ελεγα οτι ειναι αυτη η φορα, οχι αλλη γεννα σε καμια περιπτωση, εγω θα πεταγα τα αυγα και μετα θα εβγαζα την φωλια, το εχω κανει σε παπαγαλακια γιατι ξεκινησαν να γενναν και ξεχασαν ποτε να σταματησουν. Κανει πολυ ζεστη, δεν ξερω Θεσσαλονίκη αλλα Αθήνα ειναι καποιες μερες πολυ ζεστες. Τωρα αφου γεννησαν 4 αυγα αστα αλλα δεν πρεπει να τα αφησεις και τεταρτη.
 
Νικόλα τεταρτη σε καμια περιπτωση.. Ουτρε για τριτη δεν ειχα σκοπο αλλα ετυχε... Και να τυχει 4 θα τα πεταξω... Είνια σε σκιερο και δροσερο μερος, αλλα ξερω πως αυτο δε παιζει πολυ ρόλο... Τι θα λέγατε να βάλω τα αυγά στο άλλο ζευγαρι; Που έχει κανει μονομια γεννα;
 
τα μικρα θα αντεξουν λογο ζεστης;δεν λεω για ταλαιπωρια μονο στους γονεις αλλα και στα μωρα. Αφησετα στους γονεις τους γιατι το αλλο ζευγαρι μπορει να μην τα δεχτει, εχουν αυγα στην φωλια; Αν οχι απλα νομιζω θα τα αφησουν αδιαφορα τα πουλια 4 αυγα στην φωλια.
 
Λοιπον παιδια τελος... Βγαζω τη φωλια... Δε γινεται...υπαρχει κινδυνος οπότε... Να μην το κουραζουμε... Ουτως η αλλος δεν είνια ουτε τριων ημερων τα αυγα. Γιατι τα ειδα χτεσ δυο και σημερα 4.. Οπότε πιστευω είνια καλυτερο για ολους!
 
Πιστεύω έκανες σωστά. Έρχονται ζέστες από Δευτέρα και το πιο πιθανό θα ήταν να μην βγουν καν τα μικρά (λόγω ζέστης), οπότε τζάμπα η ταλαιπωρία και για τους γονείς.
 
Back
Top