Εκτός από πουλιά, έχετε άλλα κατοικίδια ζώα;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Stavros
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Ποιο/α κατοικίδια έχετε, εκτός από πουλιά;

  • Σκυλιά

  • Γάτες

  • Ερπετά

  • Υδρόβια - Αμφίβια (ψάρια, χελώνες κ.α.)

  • Τρωκτικά

  • Κουνέλια


Τα αποτελέσματα εμφανίζονται αφού ψηφίσετε.
Εχω ηδη, τη θηλυκια του και το καναρινι μου.
Το ξερω οτι τα αδικω, αλλα δεν ειναι το ιδιο...
Ο Πιγκο μου ηταν το κατι αλλο. Ως και το πτυχιο μου μαζι το πηραμε! 😛
Καθοταν πανω στο βιβλιο ωρες και μου εκανε παρεα οταν διαβαζα. Οταν ηθελα να γυρισω σελιδα, σηκωνε το ποδαρακι του και γυριζα, και μετα ξαναπατουσε!
 
τι να πω δεν ξερω ο χρονος θα περασει και θα ειναι μια πολυ ωραια αναμνηση στη ζωη σου ευχαριστη σελιδα μεσα στην μαυριλα που μας περιτριγυριζει...
 
Είχε ένα πολύ ωραίο άρθρο η εφημερίδα τελευταία. Το αφηγούταν κάποιος του οποίου το σκυλί είχε πεθάνει και εν ολίγοις έλεγε ότι όσο πόνο και αν σου δίνει η απώλεια του κατοικίδιου φίλου σου, πάντα οι χαρές που σου έδωσε καθ'όλη τη διάρκεια της ζωής του είναι ασύγκριτα περισσότερες.
Τελείωνε λέγοντας ότι το να αρνείσαι να δεθείς, από το φόβο της απώλειας ουσιαστικά σου δίνει μια ζωή χωρίς συγκινήσεις και κατ' επέκταση χωρίς νόημα, άγευστη και ανούσια και παρακινούσε τους αναγνώστες να υιοθετήσουν ένα ημίαιμο σκυλάκι από εκείνα που χαρίζονταν στη σχετική στήλη.

Λυπάμαι και εγώ που η οικογένεια σου έχασε ένα φίλο... και σου προτείνω να διοχετεύσετε γρήγορα την αγάπη σας σε κάποιο άλλο ζωάκι.
 
τι να πω δεν ξερω ο χρονος θα περασει και θα ειναι μια πολυ ωραια αναμνηση στη ζωη σου ευχαριστη σελιδα μεσα στην μαυριλα που μας περιτριγυριζει...

Ακριβως! Αλλα ειναι πολυ φρεσκο ακομα
 
Aπο σημερα πια δεν εχω το Πιγκακι...☹
Γεωργία μου λυπάμαι πολύ για αυτό που συνέβη. ☹

Ότι και να σου πούμε δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία αφού είναι πράγματα που τα μαλακώνει μόνο ο χρόνος ίσως και όχι τα λόγια. Είχα και εγώ κατά καιρούς απώλειες διαφόρων ζώων οι οποίες εκτός από την στεναχώρια που μου άφηναν με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι έχουν τα πράγματα, από τη στιγμή που ως άνθρωποι έχουμε, θεωρητικά τουλάχιστον, μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής από τα ζώα και θα πρέπει όταν αποκτούμε κάποιο να είμαστε συμβιβασμένοι με την ιδέα ότι θα φύγει πριν από μας.
Νομιζω πως ποτε δεν θα ξανααγαπησω ζωο
Έχω πάλι νομίζω πως είναι πολύ νωρίς ακόμη και να το φανταστείς. Είναι σίγουρο πώς ένα άλλο ζωάκι ή πουλί δεν θα είναι σε καμιά περίπτωση το ίδιο. Αυτό που δεν είναι σίγουρο και δεν μπορεί κανείς να ξέρει, είναι το πόσο θα το αγαπήσεις όπως δεν ήξερες και εσύ η ίδια το ποσό θα αγαπούσες κάποια στιγμή το Πιγκάκι.
 
Μονο πουλια και ενα ιγκουανα

Τωρα εδω εχω μονο πουλια και ενα ιγκουανα.. Κυριως γατες ειχα.. Αλλα λογω συνθηκων και αποψεων περι στειρωσης, αποφασισα να τις στειλω εξοχη οπου μπορουν ανετα να κανουν μωρακια οσα και οποτε θέλουν. Μου λειπουν αλλα καθε φορα που ανεβαινω Γιαννενα και τις βλεπω ευτυχισμενες, ηρεμες και με πολλα μωρα χαιρομαι.
 
ωραιο θεμα σταυρο!
λοιπον εχω 5 γατες, μερικα κουνελακια.. Ενα ενυδρειο με σκαλαρια... Κ ασφαλως τα πετουμενα!
 
Λυπαμαι πολυ βρε Γεωργια μου, μολις διαβασα τα ποστς σου, ξενερωσα!
Εχω χασει κ εγω ενα χασκι που το ειχα χρονια και σε καταλαβαινω...
Εχει δικιο ο Σταυρος, μην απογοητευεσαι! Ετσι δυστυχως ειναι η ζωη, σκληρη με ολους!
Η ζωη ειναι ενα συνοθυλευμα απο αναμνησεις, αυτες μενουν παντα πισω, ας κραταμε παντα τις ομορφες!
Θα σου προτεινα να παρεις ενα αρσενικο για να αναπληρωσει το κενο που υπαρχει στο κλουβι και οχι στη καρδια σου! Για παρεα για το θηλυκο.
Λυπαμαι πολυ!
 
ego ektos apo ta kanarinia exo 2 thilika skilakia POMERANIAN , ke tom eafto mou
 
Εγω εχω αυτη τη στιγμη 4 σκυλια,(3 σεττερ λαβαρακ απο τα οποια 2 αρσενικα κι ενα θηλυκο και εναν αρσενικο καυκασιο) και 15 μινι κοτες:D
Γεωργια, λυπαμαι πολυ για το πουλακι σου, εγω καθε φορα που χανω καποιο οσο κι αν το αγαπαω,το αντικαθιστω γρηγορα(μονο υλικα εννοειται, το καθε ζωακι κατεχει ξεχωριστη θεση στην καρδια μας οπως και οι φιλοι μας)
 
Γεωργια λυπαμαι πολυ για το πουλακι. Νομιζω οτι πρεπει να βρεις κατι νεο οταν εσυ αισθανθεις ετοιμη. Οταν καποιος ασχολειται με ενα καινουργιο πουλακι η' ζωακι (απο πρωσωπικη εμπειρια πιστευω) οτι τον βοηθαει. Δινοντας την αγαπη σου σε μια διαφορετικη ψυχουλα παρασυρεσαι. Γεμιζει το κενο που νιωθεις θελοντας και μη..
Εγω εχω ενα schnauzer miniature θυλικο 11 χρονων
ενα pug θυλικο 4 χρονων ενα χελωνακι 2 χρονων και 2 καναρινια
 
Εγώ εκτός απο τα καναρίνια έχω ενα αρσενικό σκυλάκι (ράτσας Γκριφόν κανίς) τον
λένε Roky και τον έχω καμμιά δεκαριά χρόνια περίπου.
Οσο για το Pigaki Γεωργία θα υπάρχει πάντα στην καρδιά σου και θα είναι μια γλυκιά ανάμνηση για σένα και κάθε φορά που θα τον θυμάσε θα ξαναγενιέται πάντα.
:) Αλεξία
 
pigaki γεια σου
κ γω θα σε ρωτουσα οπως η τζωρτζ...

λυπαμαι πολυ, δεν μπορω να δωσω συμβουλη πιστευω οτι θα ναι αφανταστο το κενο ειδικα αν το αγαπουσες πολυ.
κουραγιο
 
Σας ευχαριστω παιδια ολους!
Πρεπει τωρα να επικεντρωθω στη θηλυκια μου και στο καναρινι μου, γιατι τα αγνοω και τα αδικω. Πιγκουινα και Μπουρμπουληθρα τα λενε, ας τα συστησω κι αυτα!

Επισης ολη η πολυκατοικια μας εχει υιοθετησει ενα αδεσποτο γατο, τον Μακο, ο οποιος ειναι σουπερ! Εχει κατασκηνωσει διπλα στο ασανσερ

Υ. Γ.: Ασχετο, απλως κατι που παρατηρησα...η Georgina τι γλυκια που ειναι! Μελι
 
γεια σου pigaki
φαινεσαι πιο ανανεωμενη κ κεφατη
μπραβο
μαλλον η βολτα(... Πηγες ε;) σου κανε καλο
κ γω καινουρια ειμαι εδω αλλα συμφωνω πολυ για georgina

κερασακι χιχι πολυ καλο
κ λουκουμακι...
πρεπει να τη φωναξουμε να τη ζαχαρωσουμε χοχο!
 
γεια σου pigaki
φαινεσαι πιο ανανεωμενη κ κεφατη
μπραβο
μαλλον η βολτα(... Πηγες ε;) σου κανε καλο
κ γω καινουρια ειμαι εδω αλλα συμφωνω πολυ για georgina

κερασακι χιχι πολυ καλο
κ λουκουμακι...
πρεπει να τη φωναξουμε να τη ζαχαρωσουμε χοχο!


ναι, καλυτερα ειμαι. Μονο που συνεχεια παμε να του μιλησουμε (η δυναμη της συνηθειας-9 χρονια καθημερινοτητας ειναι πολλα) αλλα μενουμε με ανοιχτο το στομα, οι λεξεις στον αερα...
 
Koρίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά, ζαχαρωτά και μελένια σας λογάκια, αλλά νομιζω οτι αν συνεχίσετε, θα με κάνετε να ντρέπομαι...Αφήστε που θα μας "μαλώσει" ο Σταύρος οτι είμαστε εκτός θέματος🙄

Για να επανέλθουμε και παλι λοιπόν εντός θέματος θυμήθηκα οτι σαν παιδί, δηλαδή πρίν λίγα χρόνια, είχαμε στην αυλή του σπιτιού μας αρκετά είδη ζώων: πάπιες, κότες, χήνες, κουνέλια, γατιά... Με τα οποία έιχα μια ιδιαίτερη σχέση. Οταν ομως τα τελευταία χρόνια η περιοχή γνώρισε ιδιαίτερη οικιστική ανάπτυξη, αναγκάστικα να αποχωριστώ με ιδιαίτερα δραματικό τρόπο πολλά απο τα αγαπημένα μου ζωάκια...☹
Να μην ειπησέλθω σε λεπτομέρειες, νομίζω οτι όλοι καταλάβατε τί εννοώ...
 
να του μιλας οσο θες θα σου πω εγω pigaki

κ να σου πω. 🙂 πιστευω οτι ακουει

αλλα κ αν οχι δεν σε ζημιωνει στ τιποτα αυτο

να χαιρεσαι που μοιραστηκες πραγματα μαζι του
τα ζωα ειναι πολυ πιο σημαντικα απ οσο νομιζουμε
οσο κ να αγαπησει κανεις ενα ζωο δεν ειναι ποτε αρκετο,
πιστευω...
φιλια
 
  • Like
Αντιδράσεις: Nbah
Back
Top