Και πιστεύεις πως σ' αυτό το διάστημα θα παραμείνουν φρέσκοι οι σπόροι;Να πάρουμε περίπου για 2 άντε 3 μήνες το πολύ ώστε να ξαναπάρουμε. Προσωπικά
Το κέρδος που θα είναι (αν είναι) ελάχιστα ευρώ δεν θα πρέπει να είναι το κίνητρο αλλά η φρεσκάδα και η καταλληλότητα των σπόρων που διασφαλίζεται από τον τρόπο αυτό.Κάντε και παζάρι στο μαγαζί!
Πρέπει να είναι πολύ καλά κλειστοί αυτό εξυπακούεται.η υγρασία της κατάψυξης
Ακόμη και έτσι Μαρία... Παγώνει η υγρασία του αέρα που έχει μέσα η συσκευασία...Πρέπει να είναι πολύ καλά κλειστοί αυτό εξυπακούεται.
Το έχω δει να προτείνεται από κτηνίατρο. Προσωπικά την αυγοτροφή μου την διατηρώ στην κατάψυξη αλλά δεν είναι το ίδιο με τους σπόρους.Δεν ξέρω αν πρέπει να το προτείνουμε ως λύση αυτό...
Σωστή τακτική.. αλλά αν περιέχει σπόρους όπως οι περισσότερες των καναρινιών θα πρέπει να αποφεύγεται.Προσωπικά την αυγοτροφή μου την διατηρώ στην κατάψυξη
Δε θέλω να αμφισβητήσω σε καμία περίπτωση τις γνώσεις των γιατρών...Το έχω δει να προτείνεται από κτηνίατρο.
Νομίζω πως καλύτερη φύλαξη από την τοποθέτηση σε δροσερό χώρο χωρίς ήλιο και υγρασία είναι καλύτερα από το ψυγείο...Eγω το 20 κιλο το εχω βαλει σε ψυγειο στους 6 βαθμους με την συσκευασια με σπαγγο δεμενη
Μαζί σου και συμφωνώ και για την υγρασία και για όλα όσα λες...Μικρότερες ποσότητες είναι η λύση...
Δηλαδή εσύ Γιάννη με τόσα πουλάκια κάθε μήνα παίρνεις και άλλο σακί; Πόσα κιλά αλήθεια καταναλώνουν τα καναρίνια σου κάθε μήνα (από περιέργεια ρωτάω );ώστε η ποσότητες που θα πάρει ο καθένας να επαρκούν το πολύ για ένα μήνα...
με φύλλα δάφνης.Νομίζω πως καλύτερη φύλαξη από την τοποθέτηση σε δροσερό χώρο χωρίς ήλιο και υγρασία είναι καλύτερα από το ψυγείο...
Μακάρι να έβγαζα ένα μήνα...Δηλαδή εσύ Γιάννη με τόσα πουλάκια κάθε μήνα παίρνεις και άλλο σακί; Πόσα κιλά αλήθεια καταναλώνουν τα καναρίνια σου κάθε μήνα
Κι αυτό θεωρείται φρέσκο;Προσωπικά παίρνω τις 20κιλες συσκευασίες και μου κρατάνε για 4-5 μήνες.
Απάντησε η Αριάδνη για μένα.. Δυστυχώς με 18,20,25 πουλάκια όταν δεν έχεις με ποιον να μοιραστείς ένα σακί, το βάζεις σε δροσερό και σκοτεινό μέρος, με φύλλα δάφνης και το κλείνεις καλά. Εγώ τουλάχιστον έτσι κάνω και συνεχίζουν και το τρώνε και μετά από 3 μήνες.Κι αυτό θεωρείται φρέσκο;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας