Γενικά Επιθεση δαιμονισμενης γατας σε καναρινια κι οτι πεταει γενικως

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης tzefri
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

tzefri

PB New Member
Εγγραφή
1 Ιαν 2014
Μηνύματα
158
Μαγκες μολις πριν μια ωρα δεχθηκαμε επιθεση απο τον δαιμονισμενο Μαυρονη(αρσενικο παλιογατι).
Ο τυπος εχει εμμονη με πτηνα.
Η επιθεση εγινε επι της κλουβας πτησεως οπου βλεπετε στο αβαταρ. Υπαρχουν μεσα στο μισο κλουβι 4 καναρινια 2 μηνων και στο αλλο μισο μια καναρα με φωλια και 4 μικρα 5 ημερων. Η επιθεση ηταν αναιμακτη και χωρις απωλειες φτερων.
Ευτυχως καταλαβα εγκαιρως και προγγυξα τον δαιμονα μετα απο 30δευτ βγαινοντας εξω. Το σοκ ητο μεγαλο δια εμε αλλα και για τα πουλακια.
1 ωρα μετα την εποθεση και ταπουλακια ακομα να κλαρωσουν ολα και φυσικα η καναρα δε καλοζυγωνει ακομη τη φωλια με τα νεογνα.
Για ολα αυτα ευθυνεται ο σκυλος μου ο τζεφρι ο οποιος αυτομολησε ριν 5 μερες και ακομα να δωσει σημεια επαναπατρισμου.
Ας ελπισουμε ολοι οσοι θα διαβασυν αυτο το γραπτο,το πρωι που θα ξημερωσει, τα πουλακια μου να το εχουν ξεχασει το ολο.
Ευχαριστω για τον χρονο σας
 
Δε φταίει το σκυλί αλλά εσύ που δεν προστάτεψες την κλούβα από τα αρπακτικά... και να πω πως δε σε είχαμε προειδοποιήσει θα πω ψέμματα.. Βάλτα μέσα γιατί αν δεν κάτσει στη φωλιά ή κανάρα πάνε τα νεογνά... Και γενικοτέρα εφόσον τα έχεις απροστάτευτα από οποιαδήποτε επίθεση βάλτα μέσα.. Πώς ξέρεις ότι τώρα το βράδυ δε θα πάει ο γάτος να ξαναπροσπαθήσει; Οι γάτες είναι αιλουροειδή που κυνηγούν το βράδυ... Δεν έχω κάτι άλλο να πω.. Τα πουλάκια λυπάμαι...
 
Συμφωνω με ο,τι σου ειπε η Αλικη. Αν δεν μπορεις να κουνησεις το κλουβι λογω της φωλιας τοτε κρατα τη γατα μεσα στο σπιτι ωστε να μην τα πλησιαζει. Τον σκυλο σου φροντισε να τον μαζεψεις σπιτι σου και να φροντισεις να μην σου ξαναφυγει. Δεν χρωστουν τιποτα οι γειτονες για οσα μπορει να κανει το δικο σου σκυλι. Αν δεν μπορουμε να εχουμε την απολυτη ευθυνη και ελεγχο πανω στα κατοικιδια που αναλαμβανουμε καλυτερα να μην παιρνουμε καθολου. Ειναι αδικο και για τα ιδια τα ζωα και για τους συνανθρωπους μας.
 
Εγω για ενα περιεργο λογο δεν εβγαλα και πολυ νοημα σε αυτα που εγραψε.. Απλα να σου πω οι γατες εμαθαν να βρισκουν τροφη με καθε τροπο. Για εμενα ειναι πανεξυπνα ζωα που μπορουν να σε προστατεψουν απο ποντικια, φιδια κτλ. Επειδη προσπαθησε να φαει τα πουλια σου ειναι απο δικο σου λαθος και μονο.. Οσο για τον σκυλο, επρεπε να τον ειχες ψαξει γιατι υπαρχει κινδυνος να το πατησει αυτοκινητο, ή να του ριξουν φωλα γειτονες.. Εσυ ομως προτιμησες να κατσεις στο σπιτι σου και να περιμενεις να ερθει..

Τα ζωα εχουν ψυχη και εσυ οφειλεις να τα σεβεσαι...
 
... αν δεν μπορεις να τα φροντισεις δωστα σε καποιον που μπορει...
 
Παιδιά διαβάζοντας αυτά που λέτε συμφωνώ απολιτα αλλά θέλω να πω ενα περιστατικό που βλέπω κάθε φορά που πάω στον θείο μου ο θείος μου εχει μια γάτα τον είχε απο μικρο, ακριβός δίπλα εχει κλούβα τεράστια με καναρινια να ομος που η γάτα με τα καναρινια τα έχουν καλά δλδ η γάτα στέκεται δίπλα στην κλούβα και τα καναρινια δεν τρομάζουν καθόλου επίσης την έχω πετιχει να τα προστατεύει απο άλλες γάτες πραγματικά όταν τα βλέπω αυτά νιώθω περίεργα γτ σκέφτομαι πως η γάτα τα τρώει τα πουλιά αλλά δείτε πόσο αρμονικά ζουν τα ζώα, αυτό πιστεύω δεν θα γινόταν ποτέ στους ανθρώπους εμείς μόνο και μόνο απο την ζήλεια θα κάναμε κακό στους συνανθρώπους μας τι να πω απίστευτο
 
koita και για τον θειο σου μιλαω παιρνει μεγαλο ρισκο οπως και να το πεις... απλα εχει φανει μεχρι τωρα και στο μελλον ευχομαι τυχερος!

προσεχουμε για να εχουμε!
 
Ισχύει ότι είναι ρίσκο γιατί κάποια στιγμή μπορεί να ξυπνήσει το ένστικτο του κυνηγού... αλλά αν η γάτα είναι χορτατη δε θα κυνηγήσει ούτε πουλιά ούτε ποντίκια.. Δεν μου κάνει δλδ εντύπωση αυτό που λες... Αλλά ας παραμείνουμε στο θέμα...
 
Τα θέματα του Αρτέμη μου θυμίζουν τα "κακά" παιδιά που τσιγκλάνε τα "βουτυρόπαιδα". Δεν μπορώ να φανταστώ πως "μπαίνει" στο φόρουμ κάθε τρεις και λίγο για να μας διηγηθεί κάποια "τραγωδία" με χιουμοριστική διάθεση.
Το εκλαμβάνω ως παραμυθία και δεν απαντώ σοβαρά.
 
δεν το λέω εγώ, το λέει ο ίδιος στο #323# ποστ του πολυσέλιδου θέματός του.
 
το παιδι μπαινει καθαρα μονο για να τρολλαρει... Ο τροπος που γραφει και αυτα που γραφει γελιοποιουν τουλαχιστον το φορουμ... Δεν ειναι αρκετο αυτο;
 
σύμφωνώ απόλυτα και εγώ πρέπει να διαβάζω για καπάντσες, παραγωγή καναρινιών για τροφή γάτας, και τήν απόλυτη εγκατάλειψη ενός σκύλου. σε λίγο ο ένας θα μάς κάνει μαθήματα για καπάντσες και ο άλλος θα μας ανεβάζει φώτο πως τρώει η γάτα τα καναρίνια!
 
ακριβως! Πρεπει να υπαρχουν και ποινές στο φορουμ για να κρατιεται το μετρο... ας του κανεις ενα μπαν για καμια βδομαδα.. Δεν γινεται να μπαινει ο καθενας και να λεει οτι σκεφτει...
 
μια καλή λύση είναι να μήν απαντάμε σε κανέναν απο αυτούς τους φιλόζωους. απο εμένα λοιπόν την οργή μου και τήν αδιαφορία μου.
 
Δεν έχετε άδικο και καταλαβαίνω τι εννοείτε κι εσύ Νίκο και η Κάτια.
Προσωπική μου γνώμη θα σας πω και όχι εκπροσωπώντας το φόρουμ.
Κατ' αρχήν ποτέ δεν θεωρώ απαραίτητα σωστή την εντύπωσή μου για κάποιον ή για κάτι που έγραψε κάποιος.
Με αυτή την λογική, είμαι επιεικής και δίνω χρόνο να αποδείξει καθένας μόνος του τον εαυτό του και τις προθέσεις του.
Για μένα δεν υπάρχει μεγαλύτερη ποινή από το να μην δώσεις σημασία σε κάτι ή σε κάποιον που προσπαθεί να σε προκαλέσει ή να σε βγάλει από τον δρόμο σου.
Οι μεγάλες συζητήσεις υπερτιμούν τα θέματα.
Όταν σαν ομάδα έχουμε κάποιο επίπεδο συνομιλιών κάθε τι παράταιρο απομακρύνεται από μόνο του.
Η διαδικασία ποινών προϋποθέτει και διαδικασία αξιολόγησης παραβάσεων και αυτό θα μας μετατρέψει από ομάδα σκέψης και αναζητήσεων για τα θέματα των πουλιών σε ομάδα συζητήσεων συμπεριφορών κάτι που κανείς δεν νομίζω να επιθυμεί.
Υπάρχουν οι όροι χρήσης, όποιος σοβαρά τους παραβιάζει απλά διαγράφεται.
Όχι όμως με το παραμικρό και όχι ως τιμωρία, απλά ως άτομο μη συμβατό με τις αρχές του φόρουμ και άρα γι αυτό η πράξη είναι τελεσίδικη.
 
δεν γινεται να μπαινει ο καθενας και να λεει οτι σκεφτει...
Αυτό ακριβώς γίνεται σε ένα υγιές φόρουμ. Ένα φόρουμ δεν είναι, ούτε Χούντα για να τιμωρεί ανθρώπους για τις απόψεις τους, ούτε δικαστήριο για να τους τιμωρεί για τις πράξεις τους στην προσωπική τους ζωή. Οι κανόνες σε ένα φόρουμ υπάρχουν για να διασφαλίζουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων (τρολ, προσωπικές επιθέσεις κ.λπ.), όχι για να γράφουν τα μέλη μόνο αυτά που αρέσουν στους διαχειριστές. Αν ήταν έτσι, ούτε το δικό σου μήνυμα θα εμφανιζόταν.

Δεν ξέρω από πού πηγάζουν αυτές οι απόψεις σας περί διαχείρισης των φόρουμ αλλά νομίζω ότι ορισμένοι για κάποιο λόγο το έχετε χάσει το θέμα.
 
Back
Top