Το δαχτυλίδι αν είδα καλα γραφει Ep GR 14 0X (Οπου Χ ενας αριθμος που δεν μπορεσα να ξεχωρισω μπορει κ 5)Το αν ειναι 4 ή 5 ή 7 μηνων δεν θα φανει απο το δαχτυλιδι του. Αλλα θα ηθελα να μαθω τι γραφει. :)
Λοιπον το πουλακι ηρθε απο κρήτη σε αεροπορικο ξύλινο κλουβάκι λιγο στριμοκωλο σαν συνοδηγός σε νταλικα.Αν εξαιρέσεις οτι ειχε λερώσει τα φτέρα του φανηκε σε καλή κατάσταση. Με το που το ανοιξα ειδε το χώρο και λιγο μετα αρχισε να πεταει γυρω γύρω και να κανει τον ταρζαν μεχρι που διαλεξε το μερος του ενα παταρακι ππου δεν το φτανω και ευκολα γμτ... εκει απο τα πρωτα λεπτα ετρωγε οχι απλα απ το χερι μου αλλα απ τα δαχτυλα μου και γενικα δεν με φοβοταν και προσεχε υπερβολικα να μην με δαγκωσει κατα λαθοςοταν ηρθε η ωρα να μπει κλουβι αρνιοταν πεισματικα... Ανεβαινε στο χερι μου κ μετα απο λιγο πεταγε. μεχρι που κουραστηκε καθισε πανω στο κλουβι κ τελικα ανεβηκε στο χερι μου και του κρατησα τα ποδαρακια κ μετα το κεφαλι οπως μου ειπε ο λεφτερης και μπηκε μεσα( με κερασε κ μια) σημερα το πρωι με αφησε κ το χαιδεψα! Οταν ηρθε η ωρα να μπει εκανε τα κολπακια του αλλα εφαγε κανα δυο στουκες φοβηθηκε κουραστηκε κιολας ανεβηκε στο χερι κ μπηκε αρχοντας... Το απογευμα πολυ καστηκα κ τον πηρα αγκαλια για να τον βαλω μεσα αλλα ουτε που με δάγκωσε! Το κλουβι δεν λεει να το συνηθησει με τιποτα... κοπαναει σπρωχνει δαγκωνει με μεγαλη επιμονη... Ο λεφτέρης ειναι πολυ συνενοησιμος κ το πουλακι φαινεται αρκετα εξοικιωμένο. Εμεινα πολυ ικανοποιημένος!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας