Χαρά στην υπομονή σας. Μακάρι όλα τα πουλάκια να είχαν την τύχη των δικών σας.
Μα το αξίζουνε τα ζουζουνια μας :)Χαρά στην υπομονή σας. Μακάρι όλα τα πουλάκια να είχαν την τύχη των δικών σας.
αχ βρε Γιάννη!:D Μόλις μ΄έκανες να συνειδητοποιήσω το ρόλο μου τόσα χρόνια! Αυτό ακριβώς!Όσο για τη Νόρα... Νομίζω ότι πλέον είναι καιρός να επιλέξει ρόλο μεταξύ παιδοψυχολόγου και συμβούλου γάμου:)
Τα (3) παιδία παίζει!Εγώ με τον Ερνέστο φορτώνουμε το φορτηγό για το ταξίδι, η Ταμου τρώει την, σαγιονάρα στο τραπεζάκι.,Μαθήματα οδήγησης και καταστροφής παντόφλας
E, ναι έχεις δίκιο Σισσυ. Η... "παιδονόμος" του σπιτιού την τράβηξε τη φωτογραφία :DΤα (3) παιδία παίζει!
Υπέροχη φωτογραφία Νόρα! σίγουρα δεν την τράβηξες εσύ Διονύση
Τελικά σε αυτούς τους μικρούς χρωστάμε τόσα πολλά! Μαζί τους ξαναβρίσκουμε την παιδικότητα μας
Εχει φετιχ με τα γυαλια μου Ζωή, τα περιεργάζεται λες και είναι το πιο ενδιαφέρον πράγμα που έχει δει στη ζωή της. Στο μεταξύ όταν δε τα φοράω και τα δει στο τραπέζι ούτε που να τα φτύσει.Υπέροχες φωτογραφίες. Η περιοχή γύρω από το αυτί φαίνεται πως παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλιώς δεν εξηγείται το κόλλημα της μικρής
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας