Μα είναι πανάθεμα τα! Είναι!Είναι αστέρια τα άτιμα τα φτερωτά.
! Αλήθεια, ε; Αυτό κάνει την συμβίωση και την αλληλεπίδραση σας πιο διασκεδαστική και ενθουσιαστική!DΕίναι αστέρια τα άτιμα τα φτερωτά. Πλάκα πλάκα μόνο έτσι κάνουν μπάνιο και τα δύο
Aλλαγές τεράστιες και πολλές. Απ' τον εκνευρισμό που θεωρεί ότι χάνει κάποια πράγματα που ήξερε "δικά" του. Απ' τη ζήλια αλλά και την ανάγκη να πλησιάσουν το ένα το άλλο που φαίνεται σε όλες τους τις κινήσεις. Από πράγματα που δεν έκανε και δεν έτρωγε και τώρα τα τσακίζει γιατί βλέπει τη μικρή να τα κάνει ή να τα τρώει. Γενικά αλλάζει όλη η καθημερινότητα και η δική του και η δική μας. Όμως όπως και να το κάνεις είναι πιο φυσικό να ζει με ένα πλασματάκι του είδους του, είτε τα βρουν εντελώς είτε όχι, παρά να θεωρεί εμάς "σμήνος" του. Δεν θα πάψει ποτέ φυσικά να το κάνει αλλά η παρουσία ενός φτερωτού ακόμα αλλάζει τις ισορροπίες, θεωρώ προς το καλύτερο γι' αυτόνΑργώ αλλά διαβάζω τα θέματα σιγά σιγά. Βλέπω τον Ερνέστο να τρέχει και να μην φτάνει. Πρόσεξες καθόλου διαφορές στην καθημερινότητα του; Σκέφτομαι να πάρω κι εγώ ένα κοριτσάκι για τον Λινκ για να έχει παρέα
Τους αρεσει κύριε Διονύση;Nα και μία κοντινή άποψη της δεύτερης παιδικής χαράς (για μωρά όπως λεει ο Ερνέστο )
View media item 21402
Τους αρεσει κύριε Διονύση;
Ακριβώς την ίδια έβαλα στο μάτι για τον Σάχαμπ. Περιμένω εντυπώσεις!
Aκριβώς και απ' αυτό το κατάστημα την πήραμε (είχαμε πάει βόλτα στην Αθήνα το Σάββατο και περάσαμε και φύγαμε "φορτωμένοι" με παιγνίδια, τροφές, και ενα σωρό άλλα)Η μεγάλη είναι αυτή ε; :)
Εμένα πάντως με εντυπωσίασε :)
Οι άλλες ήταν όλες πολύ απλές και μάλλον για μεγαλύτερα πουλάκια. Αφού δίνετε κι εσείς το ok θα την έχω υπόψιν μου, αν και έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας.
Και αυτή που είδα εγώ 44x44x16 λέει ότι είναι.Εχει όντως αρκετα. Χωρους για σκαρφαλωμα, για αναποδο σκαρφαλωμα, για κουνημα, για κρεμασμα. Κρεμας και παιγνιδακια ενω το μονο "δυσκολουτσικο" ειναι να βρεις μερος να τους βαλεις μια τροφούλα επάνω, αλλα δεν είναι και αναγκαίο, αφού είναι για να παίζουν.
Το μέγεθος είναι 44Χ44 για να έχεις υπ' οψιν και τον χώρο που πιανει, ενω το πλάτος είναι στενό (περίπου 16 εκατοστα νομίζω)
Καλοριζικο το παρκο!
Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για τις κοτομπουκιτσες σας!Τα νέα πως το Palazzo Ernesto ανακαινίζεται έφτασαν και στην Πόλη. Ετσι οι καλοί μας φίλοι @ζιζι και Σάχαμπ, και φυσικά η μαμά τους η Ζωή μας έστειλαν υλικό για την ανακαίνιση. Ευχαριστούμε πάρα πολύ και περιμένουμε την ώρα να ανταποδώσουμε τα δώρα!
View media item 21437
Πολύ ευγενική και καλή χειρονομία! Πολλά μπράβο για αυτό! Σίγουρα θα τα χαρούν τα φτερωτά σου παιδάκια! Χαίρομαι που μέλη του φόρουμ προβαίνουν σε τόσο αγαθές και βοηθητικές πράξεις!Τα νέα πως το Palazzo Ernesto ανακαινίζεται έφτασαν και στην Πόλη. Ετσι οι καλοί μας φίλοι @ζιζι και Σάχαμπ, και φυσικά η μαμά τους η Ζωή μας έστειλαν υλικό για την ανακαίνιση. Ευχαριστούμε πάρα πολύ και περιμένουμε την ώρα να ανταποδώσουμε τα δώρα!
View media item 21437
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας