Γενικά Εσείς τι είδος ράτσας παπαγαλου μου προτείνεται

Ντινο, πρεπει να καταλαβεις οτι το φορουμ δεν ειναι τσατ ρουμ να ρωταμε και να απανταμε οτι να ναι και οπου να ναι.
Εδω, σου ειχε γραψει ο Τακης για ενα Δημητρη απο τα Γιαννενα, μπορεις να ψαξεις λιγο, υπαρχει κοσμοςπου αφιερωνει χρονο να σου απανταει καθε φορα. Σε παρακαλω, εχουν ανοιχτει αρκετα θεματα και εχουν μπλεχτει με ανεξαρτητες ερωτησεις τοσο πολυ, που ουτε ο ιδιος δεν βγαζεις ακρη.
 
Παιδιά ο ζακο με τα 400 ευρώ Τελικά δεν τον δίνει:Την ρωτάω τι έχει ο παπαγάλος και το φτέρωμα του είναι μαδημενο και άρχισε να μου λέει ότι έχει στεναχωρηθεί γιατί δεν του δίνουνε σημασία μετά μου λέει ότι το θέλει η μάνα της και μου λέει ότι δεν γνωρίζω πολλά για παπαγάλους και δεν θα μου τον δώσει.Αρα θα παρω τον Joey του Ανεστη.
 
Εγω δεν εχω καταλαβει ενα πραγμα! Σε πειραξε οτι ηταν μαδημενος, αλλα του θειου σου τι ηταν; Οι υπολοιποι που θα εξημερωσεις τι πτερωμα εχουνε; Διαβαζοντας αυτα που γραφω λεω. Ειμαι αρκετα καυστικος! Μα ειμαι, γιατι εδω προκειται για μια ζωντανη υπαρξη! Ανοιγεις θεματα κ ρωτας και σου απαντανε ατομα με εμπειρια σκεπτομενοι την ηλικια σου κ σου λενε παρε μπατζι η κοκατιλ! Εσυ εκει στον ζακο και στην αμαζονα! Κατ εμε μπορει κ να μην παρεις κ τιποτα κ να αναλωνομαστε σε γενικες φιλισοφικες συζητησεις! Οταν αλλος εχει το πορτοφολι εχει και την αποφαση! Απλο το θεμα!
 
Όχι Τάκη τη ρώτησα γιατί το φτέρωμα να του ήταν μαδημενο να ξέρω τι φταει ψυχολογικός ειναι ο λόγος ή κακή διατροφή;
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Δεν είπε αυτό Τάκη, η πωλήτρια του τα γύρισε εκ των υστέρων και δεν το πουλάει τελικά.
Μαρια μου δεν συζητουσε με καποιον εμπειρο για αντιλογο απλα πιστευω οπως κανουν πολλοί με τα ζωα τους δεν ηθελε να τον εμπιστευθει σε ενα μικρο παιδι
 
απλα πιστευω οπως κανουν πολλοί με τα ζωα τους δεν ηθελε να τον εμπιστευθει σε ενα μικρο παιδι
Τις συνομιλίες της στο facebook με τους ενδιαφερόμενους τις διάβασες; Ίσως είχες άλλη εντύπωση.
 
Όχι. Εξάλλου έναν τέτοιο παπαγάλο ακόμα και αν τον προσεγγίζει ένα παιδί δεν γίνεται να είναι απόφαση αγοράς του ίδιου από μόνου του, απαιτείται η "γονική συναίνεση" και λόγω ύψους τιμής και απαιτητικού κατοικίδιου.:)
 
Καλησπέρα Έτσι όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο ποστ θα έπαιρνα τον παπαγάλο του θείου μου μέχρι να τον παρει Θεσσαλονίκη. Κανονικά σήμερα θα ήταν εδώ. Έλα όμως που ο θείος μου τον θέλει και δεν μας τον δίνει. Τον κατανοώ γιατί έχει πάρει διαζύγιο και μένει μόνος του στο σπίτι και μπορεί να θέλει συντροφιά. Έτσι αφησα τον Λουίτζι και σήμερα ή αύριο ή το πολκυ μεθαυριο θα πάρω ένα πουλί σενεγαλης 4 ετών ταισμενο στο χέρι αλλά λόγω έλλειψης χρόνου έχει αγριέψει λίγο.
 
σήμερα ή αύριο ή το πολκυ μεθαυριο θα πάρω ένα πουλί σενεγαλης 4 ετών ταισμενο στο χέρι αλλά λόγω έλλειψης χρόνου έχει αγριέψει λίγο.
Καλό θα ήταν πριν τον αγοράσεις και τον μεταφέρεις σπίτι σου, να επισκεφθείτε τον χώρο του και να δείτε την σχέση του με τον τωρινό του ιδιοκτήτη, για να διαπιστώσετε μόνοι σας πόσο λίγο έχει αγριέψει ή απλά είναι ένα απόλυτα άγριο πουλί που δεν θα μπορέσετε ίσως να διαχειριστείτε.
 
Τον πήρα τώρα τηλέφωνο και μου τα μάσαγε δεν κάθεται δεν ξέρω και άλλα τετοια άρα όχι. Τώρα βρήκα μια θυληκία ρινγκεκ στα 200 ευρώ και ένα ζευγάρι σενέγάλης στα 200 ευρώ.
 
Back
Top