Ασθένειες Ευλογια στα καναρινια

Mα γιατί πρέπει να μπερδεύουμε πάντα τις καταστάσεις. Τι δουλειά έχει τώρα στην υπόθεση μια αλοιφή για Candita ή βακτηριακή δερματοπάθεια; Ευλογιά = ιός = εμβόλιο. Για τις εξωτερικές μολύνσεις, Μπεταντίν. Αυτά δεν αρκούν;
 
Κ. Μάκη γιατί να μην κάνει η συγκεκριμένη κρέμα καλό; Δεν είναι για μύκητες μόνο. Έχει αντιμικροβιακή, αντιφλεγμονώδη, αντιαλλεργική, αντιμυκητιασική δράση και αντικνησμώδη δράση. Εμείς από την φωτογραφία λέμε πιθανών ευλογιά. Εσείς είστε 100% σίγουρος ότι είναι κάτι τέτοιο με μια φωτογραφία; Πέρα από την ευλογιά=ιός εγώ ξέρω κουνούπι=φαγούρα :)
 
Λαμπρο, είναι φάρμακο και όταν δεν υπάρχει μόλυνση δεν υπάρχει και λόγος να χορηγείται. Τα συμπτώματα της ξηρής ευλογιάς αντιμετωπίζονται απλά με απολύμανση μέχρι να κάνει τον κύκλο του ο ιός.

Εμείς από την φωτογραφία λέμε πιθανών ευλογιά
Αυτό ακριβώς. Υποθέτουμε ότι είναι κάτι για το οποίο στη φάση που είναι δεν χρειάζεται φάρμακα. Απλά προσπαθούμε να αποφύγουμε το φάρμακο όποτε χρειάζεται και μάλιστα επειδή έχουμε μόνο μια υποψία για την ασθένεια και όχι κάποια έγκυρη γνωμάτευση.
 
Back
Top