Φροντίδα Εχω σκάσει με το κοκατίλ μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης teo2
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

teo2

PB Member
Εγγραφή
6 Φεβ 2008
Μηνύματα
174
Πόλη
Μεταμόρφωση
Σήμερα πήγα σε ένα μαγαζί και αγόρασα ένα κοκατίλ αξημερωμένο δλδ ήταν σε σταντ και οχι σε κλουβι και ο πετσοπας μου είπε ότι είναι ήμερο όταν το επιασε για να το βαλει στο κουτάλι δν φάνηκε να φοβήθηκε δλδ καθόταν πάνω στο χέρι του χαλαρά μόνο όταν πήγε να το βαλει στο κουτάκι ψιλοαντέδρασε και όταν το πήγα σπίτι και το έβαλα στο κλουβί εντελώς αλλο πουλί φοβόταν και φτεράκαγε μετά απο τέσσερεις ώρες όταν πηγαίνω να του δόσω κάτι να φάει η να το χαιδέψω φυσάει και κάνει γύρω γύρω στο κλουβί του... Τι να φτέει☹;
 
Θεοδόση να σου ζήσει το κοκατιλάκι, δεν έχω εξημερώσει κάποιο αλλά μου φαίνεται φυσικό να έχει αναστατωθεί απ την αλλαγή περιβάλλοντος. ασ το σήμερα να ημερήσει και το πας σιγά σιγά. μην αγχώνεσαι
 
Φταιει οτι αλλαξε περιβάλον! Μην ανησυχεις! Θα συνηθήσει! Εχει δαχτυλιδί; Αν ναι τι γραφει;βγαλε φωτο να το δουμε και να δουμε και τον χώρο που τον έχεις.. Εχει κομμένα φτερα;
 
Έχει κομένα φτερά δαχτυλίδι δν έχει είναι σε αρκετά μεγάλο κλουβί μέχρι ώρας έχει μόνο ένα παιχνιδάκι αλλα σκοπεύω να του πάρω κ άλλα (φωτό βγάζω τώρα)
 
Να και οι φωτό
 

Συνημμένα

  • kocktiel 001.webp
    kocktiel 001.webp
    41,3 KB · Προβολές: 261
  • kocktiel 002.webp
    kocktiel 002.webp
    66,4 KB · Προβολές: 242
  • kocktiel 003.webp
    kocktiel 003.webp
    85,7 KB · Προβολές: 231
Δώστου χρόνο. Μην προσπαθείς να το χαϊδέψεις ακόμα.
 
ωραιο κλουβακι και ωραιο κοκατιλακι! Δε ξερω κατα πόσο εχεισ σωστα τις πατιθρες... Μην το βγαζεις εξω απο τωρα.. Περιμενε να συνηθ΄σηει τον νεο του χωρο και μετα..υπαρχει κινδυνο αμα πεταξει αν στρεσσαρηστει ακόμα περισσότερο και να κουτουλησει πουθενα!
 
Ευχαριστώ πολύ... Βασικα άνοιξα την πόρτα για να το βγάλο φωτό και κάθησε πάνω όταν το χαιδεψα με αφησε για δυο φορες και μετα ανοιξε το στόμα του σαν να λέει κόψε τώρα όχι πολά πολά έχω νεύρα.. (τώρα το έβαλα για ύπνο
 
Είναι νωρίς ακόμα.Άστο ήσυχο τις πρώτες μέρες να συνηθίσει το χώρο σου τους θορύβους του σπιτιού σου και όλα θα πάνε καλά. Στο φόρουμ θα βρεις πολλά για τον φιλαράκο σου για να έχει μια καλή ζωή μαζί σου. Πολλά μάλη θα σε βοηθήσουν που έχουν κοκατιλ. Να σου ζήσει.
 
και γυναικα να ηταν ρε θεωδοση δεν θα καθονταν με την πρωτη να την χαιδεψεις κανε υπομονη το πουλι φενεται οτι ειναι τρομαγμενο καλιτερα να αρχισεις απο την αρχη δοκιμασε προτα να τον ταισεις για να σε συνιθισει και μετα τα υπολιπα
 
Φιλε μανο θα σε παρακαλουσα να μιλας για τον εαυτο σου... Δεν ειχα ποτε προβλημα στο να μου κατσει γυναικα να την χαιδεψω απο την πρωτη μερα...😀! Οποτε ας μη δινουμε λανθασμενες πληροφοριες στα μέλη! Πλακα σου κανω φιλε εχεις απολυτο δικιο!
 
Απο ότι βλέπω το κλουβί το έχεις στο πάτωμα.Απο οσο γνωρίζω πρέπει να το βάλεις σε ένα ύψος για να νίωθει ασφάλεια το πουλί ασφάλεια..
 
Να χαιρεσαι το κοκατιλακι σου. Ειναι πολυ γλυκο. Ειναι απο την αλλαγη του περιβαλλοντος πιστευω. Σιγα σιγα θα συνηθισει. Θελει το χρονο του και αυτο. Μια φιλικη συμβουλη, αντι για εφημεριδα που ειναι τοξικη θα μπορουσες να βαλεις χαρτι Α4 ή χαρτι κουζινας και αμμο πουλιων αν θελεις απο πανω.
 
Φιλε μανο θα σε παρακαλουσα να μιλας για τον εαυτο σου... Δεν ειχα ποτε προβλημα στο να μου κατσει γυναικα να την χαιδεψω απο την πρωτη μερα...😀! Οποτε ας μη δινουμε λανθασμενες πληροφοριες στα μέλη! Πλακα σου κανω φιλε εχεις απολυτο δικιο!
φιλε μου νομιζα οτι σοβαρολογεις και ημουν ετοιμος να σε ρωτισω πος τα καταφερνεις για να το κανω και εγω πλακα κανω και εγω παντρεμενος με τρια παιδια ειμαι.
 
Μια φιλικη συμβουλη, αντι για εφημεριδα που ειναι τοξικη θα μπορουσες να βαλεις χαρτι Α4 ή χαρτι κουζινας και αμμο πουλιων αν θελεις απο πανω.
Δεν είναι αφημερίδα είναι χαρτί από περιοδικό δν ξέρω είναι και αυτό τοξικό;
 
Τοξική εινια το μελανι που χρησιμοποιούν και οχι το χαρτι σαν χαρτι... Οποτε καλυτερα κουζινοχαρο ή Α4!
 
Μόλις έφαγε λιοσπορο από το χέρι μου (τους χρησιμοποιώ μόνο στην εκπαίδευση)
 
μπραβο σου. κι εγω πηρα ενα κοκατιλ πριν μια εβδομαδα και μου εχει κανει την ζωη κολαση. αλλα σημερα το εξημερωσα λιγο. Πιρα ενα καλαμακι το εκοψα καθετα στην μυτη του και εκει εβαλα ενα δημητριακο. το εβαλα στο κλουβι και προσπαθησα να το ταϊσω. το εκανα κανα 2-3 φορεσ και μεα προσπαθησα με το χερι. και εδωσε. το δικο σου τι ειναι. Αρσενικο ή θυλικο; τα θυλικα μαθαινουν πιο γρηγορα.
 
αυτος στο πετ σοπ το βρήκε ελεύθερο; Μιάζει πολυ με το παλιό μου κοκατίλ. Να σου ζήσει
 
Back
Top