Το θέμα ξέρετε ποιο ειναι; Εγώ τον ταίζω 3 φορες τη μέρα. Εκείνος όμως μόλις με βλεπει κάνει αυτόν τον συνεχόμενο ήχο που ζητάει φαγητό και το κάνει ασταμάτητα. Εγώ πως θα καταλάβω να ξεχωρίσω αν πεινάει όντως ή αν το κάνει ετσι; δεν ξέρω έχω απελπιστεί. Νομίζω ότι με έχει συνδέσει με το φαΐ δεν εξηγείται αλλιώς. Μόνο σε μένα κάνει ετσι και δε σταματάει. Δε θα την κόψει ποτέ την κρέμα; Αφού τον ταίζω, αρα δεν πειναει γιατι όσο είμαι στο χώρο συνεχίζει το " κράξιμο" ; Μόλις φύγω σταματάει. Τώρα το κάνει και για τα σποράκια. Επειδή τον έβγαζα και του έβαζα μια πετσετουλα και του έριχνα σποράκια δίπλα μου τώρα μολις τον βγάλω κράζει μόλις βάλω σποράκια σταματάει κάποια στιγμή. Μόλις ακούσει τη φωνή μου ξαναρχίζει και ας έχει σποράκια. Τι να κάνω για να το σταματήσει αυτο; Ή θα το σταματήσει μόνο όταν κόψει πια την κρεμα; Μ εχει τρελανει!Μην τον ζορίσεις να σταματήσει την κρέμα κόβοντάς την εσύ. Άστον να σου δείξει πότε θα είναι αυτός έτοιμος ψυχολογικά διότι ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον ανίκανο που το είχε αρχικά. Όταν τελειώσεις τα φάρμακα μπορείς να του δίνεις 2 γεύματα (πρωί-βράδυ) κι αν ζητάει συνέχεια άντε και λίγη ακόμη μικρή ποσότητα σαν σνακ μέσα στην ημέρα. Μπορείς να μουλιάσεις λίγα πέλετς σε χλιαρό νερό για να μαλακώσουν και να του τα δώσεις, ίσως έτσι μάθει να τα τρώει.
Πάρτε και μια ιδεατό εννοώ! Και αυτό είναι και χαλαρό! Άλλες φορές γκαριζει πραγματικά!