Έβαλε η Πωλίνα Ηλία, θα βάλω και εγώ κάποια στιγμήΩραια αλλα αυριο γιατι τωρα θα κοιμουνται ενταξει;:)
Συμφωνώ Δημήτρη, είναι εξαιρετικός άνθρωπος με ποιότητα και επίπεδο. Ακόμα και ο τρόπος που μου εξηγούσε τι να κάνω και πως κράταγε τα πουλάκια, είναι απίστευτος. Όσο για τα άρθρα, διαβάζω όσο μπορώ στο forum για να μαθαίνω, και ομολογώ πως έχω διαβάσει αρκετά, και με έχετε κατατοπίσει όλοι σας με τα Ιink που μου στέλνετε. Οπότε, βελτιώνομαι σιγά σιγά.. Τότε,το μόνο που πρέπει να κάνεις,Ελεάννα, είναι να μπεις και να διαβάσεις θέματα της καλής μου Πωλίνας και να πατάς..στα βήματά της! Και τότε, νιώθω πως και αυτά που πήρες από το πετ-σοπ κάποια στιγμή θα εξισωθούν με της Πωλίνας. Να την έχεις από κοντά.. Την γνώρισα και ομολογώ πως το ήθος, η θέση και η στάση της μα και η αγάπη που μεταδίδει στα πτηνά της είναι παραδειγματική.
Μπήκα στον σύνδεσμο και είδα Γιάννη. Θα τα ανεβάσω εκεί, σε ευχαριστώΝα το κάνεις όποτε μπορείς στο σωστό για την περίπτωση χώρο του petbirds https://community.petbirds.gr/forums/exotic/?prefix_id=90?prefix_id=24