Αναπαραγωγή Ζευγάρι Ζακό (African Grey) έχουν κάνει αυγά. Τι κάνω τώρα;

για τις φωτογραφιες θα το παλεψω γιατι δεν τα καταφερνω και βαζω τη κορη μου και το κανει ομως τι ενοεις απο το σημειο που ξεκινανε οι οδηγοι ποιο σημειο στη φτερουγα ειναι αυτο;
 
Ναι, δεν την ανέφερα εδώ (γιατι δε ξέρω αν έχει προμπλέμο ο admin)
Μπορούμε ως καταναλωτές, να αναφέρουμε ονόματα επιχειρήσεων, καταστημάτων, επαγγελματιών, τιμές, διαθεσιμότητες, να κάνουμε εμπεριστατωμένη κριτική αν θέλουμε, να εκφράζουμε την ικανοποίησή μας κτλ, υπό την προϋπόθεση να μην είναι η επιχείρησή μας και κάνουμε διαφήμιση.
 
Ανοίγεις τη φτερούγα της μικρής και τραβάς στο σημείο που ξεκινάει το φτερό από την φτερούγα.. Είναι δύσκολο αν δεις οτι δε σε αφήνει δεν πειράζει μην την ταλαιπωρήσεις για αυτό.. Βγάλε τις εύκολες και αν εξακολουθεί να μας κρύβεται θα την βρούμε μετά αλλιώς
 
θα το παλεψω να τη βγαλω τη φωτογραφια, την ηλικια υπαρχει τροπος να τη βρουμε περιπου γιατι ειναι αρκετα μεγαλοσωμη για την ηλικια της.
 
θα το παλεψω να τη βγαλω τη φωτογραφια, την ηλικια υπαρχει τροπος να τη βρουμε περιπου γιατι ειναι αρκετα μεγαλοσωμη για την ηλικια της.

Πολύ δύσκολο...ίσως να καταλάβαίνει κάποιος την δεκαετία στην οποία βρίσκεται το πουλί αλλά ακριβή ηλικία μην ελπίζεις... Εκτός αν έχει ακόμα μαύρα ή γκρι μάτια... Τότε είναι εύκολο να καταλάβεις :) ή εκτός αν έχει δαχτυλίδη στο πόδαράκι
 
το πουλι ηταν απο τριτο χερι οπως φανηκε και κακομεταχιρισμενο γιατι οταν αρχισε να περνει αγαπη εβγαλε ενα πολυ ημερο και καλο χαρακτηρα. Και μαλλον και η ηλικια του ηταν παραμυθι!
 
το πουλι ηταν απο τριτο χερι οπως φανηκε και κακομεταχιρισμενο γιατι οταν αρχισε να περνει αγαπη εβγαλε ενα πολυ ημερο και καλο χαρακτηρα.

Έβγαλε το χαρακτήρα που έχουν όταν είναι εξοικοιωμένα με το περιβάλλον και την παρέα που έχουν Μάρκο. Γουστάρει το πουλί που το έχεις εσύ...Αυτό είναι :)
της κάνεις ρε παιδί μου 😉
 
αφου της κανω και μου κανει το μονο που μενει ειναι να παντρευτουμε για την ωρα πρωσπαθω να την κανω να ερχετε στο χερι μου αλλα θελει χρονο δεν δινει ποδι να ερθει με τιποτα
 
Back
Top