ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΤΣΑΚΗΣ
PB New Member
'Εσκασε και ο δεύτερος τους έχω αυγοτροφη σπόρους και μήλο μακάρι να σκασουνε όλα. Ο μπαμπάς είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει εδώ κλώσαγε και ακόμα μένει μέσα στην φωλια. Πρέπει να τους εχω και αυγο extra;
Να σου ζήσουν Βασίλη! Με το καλό να σκάσουν και τα υπόλοιπα αυγουλάκια και να τα δεις στο κλαρί.'Εσκασε και ο δεύτερος τους έχω αυγοτροφη σπόρους και μήλο μακάρι να σκασουνε όλα. Ο μπαμπάς είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει εδώ κλώσαγε και ακόμα μένει μέσα στην φωλια.
Βέβαια εκτός από αυγοτροφή που τους δίνεις δώσε και καλοβρασμένο αυγό τώρα που υπάρχουν νεοσσοί σε καθημερινή βάση.'Πρέπει να τους εχω και αυγο extra;
Το ρωτάς; Εννοείται :)Θέλετε να σας βγάλω φωτο
Βραδινό βραδινό! Αλλά πως το ξέρεις; Τώρα θα έπρεπε να κοιμούνται... Οχι;Εσκασε τωρα και το 3το
Γιατί δεν βγαίνει Βάσια μου; Αφού κλωσσά από το πρώτο και δεν έχουν σκάσει όλα ακόμα, μια χαρά λογική έχει η διαδικασία.:)Αλλα αν μιλαμε για 6 αυγα δηλαδη σταματησαν 5 του μηνα... Δε μου βγαινει στο μετρημα... συγνωμη!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας