μην αγχώνεσαι και να αναπνέουν και μεγαλώνουν!Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως αναπνέουν με τόσο φαει
ναι και τα 5 μαλλον το 6κτο αυγο ηταν ασποροΩραιότατα! Βγήκαν και τα πέντε τελικά;
Μια χαρά!
Μίλα με @YannisK , @FINCHiii & @Wind-sa .Eυχαριστο Μαρια. Σκεφτομαι να πουλησω καποια απο τα καναρινια μου η να τα ανταλλαξω και να ασχοληθω και με αλλες ρατσες finches γνωριζεται καποιον εκτροφεα;
Και εγώ θα σου πρότεινα να τα αφήσεις με τους γονείς τους. Είναι πάρα πολύ μικρά πουλάκια και είναι ρίσκο να ταίσεις εσύ με σύριγγα. Αυτό το κάνουμε μόνο αν οι γονείς τα παρατήσουν ή δεν τα ταίζουν ή αν τα μικρά είναι ορφανά. :)Να ταΐσω κάποιο στο χέρι από εδώ και πέρα μιας και τις επόμενες 5 ημέρες θα είμαι σπίτι όλη μέρα με τον σκοπό να είναι ήρεμο και να μην με φοβάται και να το βγάζω έξω, ή είναι σαν τα καναρίνια που μετά αγριευουν (έχω ξαναταισει με σύριγγα και στην ανιμα και εχς μεγαλωσει και καναρινακια σπιτι;
Πρώτον ένα μεγάλο μπράβο που ήσουν στην Anima, την παρακολουθώ από το fb...Να ταΐσω κάποιο στο χέρι από εδώ και πέρα μιας και τις επόμενες 5 ημέρες θα είμαι σπίτι όλη μέρα με τον σκοπό να είναι ήρεμο και να μην με φοβάται και να το βγάζω έξω, ή είναι σαν τα καναρίνια που μετά αγριευουν (έχω ξαναταισει με σύριγγα και στην ανιμα και εχς μεγαλωσει και καναρινακια σπιτι;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας