Φοιβο η ηλικια ειναι 4μηνων οντως. Φαινονται κ με το ματι αν τα δεις απο κοντα, επισης videakia youtube που εχω δει με πουλια αυτου του ειδους 4 μηνων ειναι ακριβως σε αυτο το μεγεθος. Πριν τα αγορασω ο petsopas μου ειχε πει οτι περιμενει απο τον εκτροφεα ζευγαρι ρινγκν. Θελω να πιστευω οτι τουλαχιστον ο εκτροφεας θα χει καποια πειρα πανω στο θεμα
οτι τα αφρικανικα εχουν ραμφος σκουρο, ενω το ινδικο εντονο κοκκινο χρωμα. Ανεφερε επισης οτι τα Αφρικανικα ειναι πιο ηρεμα με τον ανθρωπο και γενικως πιο ηρεμα, σε αντιθεση με το ινδικο που ειναι πιο επιθετικο. Επισης το Αφρικανικο στα δικα μου κανει αλλο σφυριγμα κ αλλο το ινδικο.
Σε αλλο αρθρο που εχω διαβασει για τις διαφορες Αφρικανικου Ινδικου, ελεγε οτι βασικη διαφορα ειναιEίναι κι αυτό γνώρισμα των 2 διαφορετικών ειδών, διάβαζα ένα άρθρο τις προάλλες κι ανέφερε κι αυτό ως διαφορά τους. Σχετικά με το φύλο δεν μπορώ να σου απαντήσω καθώς οι φωτογραφίες δεν είναι κοντινές και καθαρές και δεν γνωρίζουμε την ηλικία των πουλιών.
οτι τα αφρικανικα εχουν ραμφος σκουρο, ενω το ινδικο εντονο κοκκινο χρωμα. Ανεφερε επισης οτι τα Αφρικανικα ειναι πιο ηρεμα με τον ανθρωπο και γενικως πιο ηρεμα, σε αντιθεση με το ινδικο που ειναι πιο επιθετικο. Επισης το Αφρικανικο στα δικα μου κανει αλλο σφυριγμα κ αλλο το ινδικο.