Video Ζωντανή μετάδοση ενός θαλασσαετού που κλωσσά στην φωλιά του

Αλλάζουν βάρδιες, τα πέτυχα χτες.
Έπρεπε να μας το γράψεις... κρίμα...
Πάντως μέχρι τώρα δεν έχει γίνει αλλαγή... Δεν έχει ακόμη φάει... Πολύ σύντομα θα τα δούμε... αν σταθούμε τυχεροί.

Δεν προλαβαίνεις, χτες την - τον άλλαξε τέτοια ώρα, μόλις ήρθε το ένα έφυγε σφαίρα το άλλο. Χωρίς τάϊσμα. Προχθές το βράδυ, είδα τάϊσμα online, της έφερε ένα πουλί όχι πολύ μεγάλο και μισοφαγωμένο. Το άφησε στο πλάι και σηκώθηκε μετά από λίγο και το έφαγε πολύ κομψά, καθαρίζοντας τα πούπουλα, όχι σαν την κουκουβάγια που έφαγε και το ράμφος χα χα.

Α και προχθές κουτσούλησε on camera. Σηκώθηκε, έκανε λίγο πίσω και κουτσούλισε ακριβώς φάτσα :)

Την πρώτη μέρα της πήγε κάποιο μικρό θηλαστικό... Τι σόι θαλασσαετοί είναι;... 😀
Λόγω πάγου δεν μπορούν να πιάσουν ψάρια

Ποιος ξέρει, ίσως έχει πάγο. Σήμερα έχει αέρα και την ταλαιπωρεί νομίζω.

Τώρα νομίζω κλωσσάει ο αρσενικός. Γιατί αυτή έχει πιο γλυκό βλέμμα. Καλά όλη την ώρα στρώνει και σπρώχνει τα κλαράκια να προφυλάσσει την φωλιά λες και σκεπάζει μωρό. Είναι απίστευτο.
Και απίστευτο είναι πόσο μεροληπτική γίνομαι που βλέπω να ταίζονται με τα νεκρά ζώα και δεν με νοιάζει, εγώ που άμα δω κυνήγι ζώων με πιάνει ταραχή.

• Like
Αντιδράσεις: Myra
Ε ναι... Το ξέρω. Πάντως είναι μονίμως στην τσίτα. Αυτό σημαίνει άγριος. Ωραία είναι η φύση αλλά γεμάτη φόβο και ταραχή.

Καλά Μισαλούρη όταν σου λέω εγώ ότι είναι το αρσενικό δεν με πιστεύεις και πας και ρωτάς στο Youtube; Τςτςτς :)

Έχει πιάσει κουβεντούλα με μια Τζέσικα, σιγά μην πιστέψει την Μαρία :)

Κάνω δημόσιες σχέσεις... με τη Jessica...
Να μάθουμε λοιπόν

"the female has a longer beak and is a light yellow color the males is short and more orange"
"το θηλυκό έχει μακρύτερο ράμφος και είναι ένα ελαφρύ κίτρινο χρώμα τα αρσενικά είναι πιο κοντό και πορτοκαλί"

Αρχίζει να ξημερώνει στο Hanover, τώρα σίγουρα θα παρουσιάσουν κινητικότητα τα πουλάκια.

Back