Video Ζωντανή μετάδοση ενός θαλασσαετού που κλωσσά στην φωλιά του

Είναι ανατολικές ΗΠΑ, 6 ώρες διαφορά έχουμε.
Πάντως πολλοί έλληνες παρακολουθούμε βρε παιδιά.

Ωπ μόλις ήρθε το δεύτερο με τροφοδοσία

Ναι κουβαλούσε συμπληρωματικά χορτάρια και νόμιζα ήταν ζώο.

Για όσους έχουν χρόνο ας παρακολουθήσουν σε live streaming τη φωλιά ενός θαλασσαετού, σε λίγες μέρες θα δούμε και τα μωρά του..
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
Ρε να σε ρωτησω κατι Γιαννη;Επειδη θελω να το δω και αυριο γιατι ειναι ενδιαφερον που μπορω να το βρω;

Στο youtube. Μπαίνεις από δεξιά κάτω στο εικονίδιο του Γιάννη. Είναι όλο το 24ωρο συνεχής σύνδεση. Αλλά εκεί ξημερώνει 6 ώρες μετά από εμάς.

Πάντως οι έλληνες τρόλερς καταφέρνουν να ξεφτιλίσουν και αυτό το θέμα. Το πράγμα είναι αυτό βρε παιδί μου.

Πραγματικα πρεπει να το βλεπουμε ολοι και να μην κατακρινουμε τοσο πολυ το βιντεο με αρνητικα αχολια γιατι αυτο βιντεο ειναι εξαιρετικο καταπλικτικο και πληφορομαστε μεσα απο αυτο! 😡

Δεν νομίζω πως είναι μέλη μας αυτοί που γράφουν τέτοια καραγκιοζιλίκια στο youtube.

Δεν νομίζω πως είναι μέλη μας αυτοί που γράφουν τέτοια καραγκιοζιλίκια στο youtube.
Εχεις δικιο και εχεις δει τι γραφουν και γραφουν αυτα μονο οι Ελληνες! Κριμα παει χαμενη η χωρα μας

Back