Και ρύζι εδώσα Ανέστη, τίποτα...Και λίγο άσπρο βραστό ρύζι μπορείς να δώσεις άφοβα για τη διάρροια.
Και ρύζι εδώσα Ανέστη, τίποτα...Και λίγο άσπρο βραστό ρύζι μπορείς να δώσεις άφοβα για τη διάρροια.
Όχι. Έβγαλα την φωλιά Γιάννη μου.Εύα @eva vrs έχεις φωτογραφίες από τις κουτσουλιές; Σίγουρα δεν είναι οι μεγάλες κουτσουλιές που κάνουν τα θηλυκά την περίοδο που κλωσσάνε και που έχουν νεοσσούς στη φωλιά; Σε περιπτώσεις που κλωσσάει και το αρσενικό παρατηρείται και από αυτό η συγκεκριμένη διαδικασία απόρριψης των κουτσουλιών.
Ναι Εύα μου, το κατάλαβα :)Σας μπέρδεψα κι εσάς...
Ποτέ δεν ξεκίνησα τη Flagyl.. Είπα πως θα το κάνω, αλλά δεν το έκανα...
Έδωσα κανονικά την Santalina k3...
Εφόσον ξεκίνησα με αυτή, συνέχισα να τους τη δίνω...
... Εγώ βλέπεις έχω ''συνηθίσει'' οι γιατροί που έχω μέχρι πρότινος απευθυνθεί (για ότι έχει προκύψει) να μας δίνουν οδηγίες για μόνο φαρμακευτικές αντιβιώσεις ανθρώπων.
1 κουταλάκι του γλυκού στα 100 μλ. Για 8 ημέρες...Αυτά χρησιμοποιώ κι εγώ (όταν χρειάστηκε να πάρω μετά από αντιβίωση)... Μπορείς να μας γράψεις την αναλογία που τους το δίνεις; (οδηγ γιατρού δηλ)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας