Πανέμορφα πουλάκια, πάντα γερά να είναι Αλίκη μου!
Το θηλυκό και ένα από τα αρσενικά ναι. Όπως και οι γονείς. Τα άλλα 2 αρσενικά δυστυχώς εγώ δεν έχω το χώρο να τα ζευγαρώσω. Γι αυτό και ψάχνω να τα δώσω κάπου καλά. :)Πολύ όμορφα.. Θα μπούνε σε αναπαραγωγή φέτος;
Στείλτα Θεσσαλονίκη, θα τα φροντίσω όπως πρέπει!:DΓι αυτό και ψάχνω να τα δώσω κάπου καλά. :)
Έλα βρε Αθήνα να σε κεράσω και καφέ και δικοί σου οι λεβέντες μου!Στείλτα Θεσσαλονίκη, θα τα φροντίσω όπως πρέπει!:D
Στην τριήμερη με το σχολείο θα το σκάσω και θα έρθω! Να με περιμένεις!Έλα βρε Αθήνα να σε κεράσω και καφέ και δικοί σου οι λεβέντες μου!
Σ ευχαριστώ τόσο πολύ για τα καλά σου λόγια Αμβρόσιε μου! Όσο για το βάψιμο θα μπορούσα και καλύτερα αλλά κάθε χρόνο μαθαίνουμε! Να σαι καλά!Να τα λατρεμένα μωσαϊκάκια! Είναι πανέμορφα και χαριτωμένα! Γλυκές φατσούλες! Ειδικά, όμως η η δεσποινίδα σου είναι φοβερή τσαχπίνα! Έχει, φαίνεται, πλήρη επίγνωση της γοητείας της!:DΈχουν γίνει αγνώριστα σε σχέση με το καλοκαίρι. Και τελικά το βάψιμο τους πήγε περίφημα! Εξαίσια!
Μπράβο σου και πάλι Αλίκη! Να τα χαίρεσαι και τα τέσσερα και εύχομαι να έχουν επιτυχημένες αναπαραγωγές! Να σου ζήσουν!
Υ. Γ. Μας αποζημίωσες με το παραπάνω! Σε ευχαριστούμε!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας