Λοιπόν απο χθες το βράδυ τα βάλαμε σε ξεχωριστά κλουβάκια και δίπλα-δίπλα. Το κοκατίλ μέχρη το μεσημέρι δεν έτρωγε, καθόταν σε μία γωνία και κοιτούσε το μικρό. Ο μικρός πηγαινοερχόταν και του τιτίβιζε. Σκεγτήκαμε να τα ξαναβάλουμε μαζί και μόλις το κάναμε, είδαμε το εξής: το μικρό πήγε αμέσως και τιτίβιζε κάτι στο κοκατιλ, το οποίο άρχισε πάλι να κάνει σαν νεοσσός και να ζητάει τροφή. Χωρίς να το ταίσει όμως ο μικρός αλήτης του ανέβηκε στην πλάτη και άρχισε πάλι τα δικά του (ζευγάρωμα), ενω το άλλο διαμαρτυρόταν όσο μπορούσε. Τότε τα χωρίσαμε ξανά αμέσως και πάλι σε διπλανά κλουβάκια. Μετά αό λίγο το κοκατίλ πήγε και έφαγε μόνο του.
Το δικός μας, ο Χάρης που κυκλοφορούσε από το πρωί στο σπίτι, πέταξε άνω στα κλουβάκια τους και προσπάθησε να κάνει επαφή. Είχε πολύ πλάκα, αν και ξέρω ότι δεν ήταν το σωστό.
Τεσπα, τώρα θα πάμε να άρουμε μία θυλικιά στον μικρό πηδίκουλα, να ησυχάσουμε όλοι.
Και σήμερα χάιδεψα για πρώτη φορά το τσουλούφι του νέου μας κοκατιλ. Ηταν βέβαια φοβισμένο, αλλά όλα καλά, δεν προσπάθησε να με δαγκώσει ή οτιδήποτε άλλ, απλά ανάσαινε πιο γρήγορα και κάρφωσε το βλέμμα του απάνω μου. Παιδιά, είναι πολυ-πολύ όμορφο! Λατρεμένο! Να φτάει η ώρα να το αφήνουμε ελεύερο σαν το Χάρη μας!
Σορρυ για τα ορθογραφικα! Βιασυνη
Το δικός μας, ο Χάρης που κυκλοφορούσε από το πρωί στο σπίτι, πέταξε άνω στα κλουβάκια τους και προσπάθησε να κάνει επαφή. Είχε πολύ πλάκα, αν και ξέρω ότι δεν ήταν το σωστό.
Τεσπα, τώρα θα πάμε να άρουμε μία θυλικιά στον μικρό πηδίκουλα, να ησυχάσουμε όλοι.
Και σήμερα χάιδεψα για πρώτη φορά το τσουλούφι του νέου μας κοκατιλ. Ηταν βέβαια φοβισμένο, αλλά όλα καλά, δεν προσπάθησε να με δαγκώσει ή οτιδήποτε άλλ, απλά ανάσαινε πιο γρήγορα και κάρφωσε το βλέμμα του απάνω μου. Παιδιά, είναι πολυ-πολύ όμορφο! Λατρεμένο! Να φτάει η ώρα να το αφήνουμε ελεύερο σαν το Χάρη μας!
Σορρυ για τα ορθογραφικα! Βιασυνη