Υπάρχουν φυτά που να ενδείκνυνται γι αυτό;Σωστά δομημένα με φυτά μπαλκόνια, μπορούν να ρίξουν την απόδοση της θερμότητας έως και 2 βαθμούς.
Υπάρχουν φυτά που να ενδείκνυνται γι αυτό;Σωστά δομημένα με φυτά μπαλκόνια, μπορούν να ρίξουν την απόδοση της θερμότητας έως και 2 βαθμούς.
Κοίτα τα περισσότερα φυλλοβόλα κάνουν καλύτερη δροσιά, γιατί είναι πιο λεπτόφυλλα και κινούνται με το παραμικρό φύσημα του αέρα.Υπάρχουν φυτά που να ενδείκνυνται γι αυτό;
Γιατί αυτό;Θα γράψω τις σκέψεις μου σχετικά με το μπάνιο στα πουλιά και τη ζέστη.
Το φτέρωμα στα πουλιά είναι ο καλύτερος μονωτικός μηχανισμός άμυνας... κατά των καιρικών συνθηκών.
Αν το φτέρωμα στα πουλιά είναι σωστό και καθαρό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από τη θερμοκρασία... Φυσικά δε μιλάω για ακραία φαινόμενα και συνθήκες.
Το σωστό φτέρωμα... εγκλωβίζει τον αέρα μέσα του... απαγορεύοντας την ροή προς το σώμα των πουλιών, είτε το πολύ κρύο είτε τη ζέστη για την οποία έγινε και το θέμα και λειτουργεί ως τέλειος μονωτήρας.
Σίγουρα η εξάτμιση του νερού προσφέρει δροσιά αλλά κατά την άποψή μου το μπάνιο θα πρέπει να γίνεται νωρίς το πρωί ώστε να υπάρχει ο χρόνος της περιποίησης των φτερών ώστε οι ζεστές ώρες να τα βρουν έτοιμα.
Προσωπικά ποτέ δεν βάζω μπάνιο στα πουλιά μετά τις 10 το πρωί... και ποτέ για περισσότερες από μια φορά την ημέρα.
Τι ακριβώς ρωτάς;Γιατί αυτό;
Εννοώ γιατί ποτέ δεν βάζεις μπάνιο στα πουλιά μετά τις 10 και ποτέ πάνω από μια φορά;Τι ακριβώς ρωτάς;
Για να είναι στεγνά και έτοιμα όταν η ζέστη θα ανέβειΕννοώ γιατί ποτέ δεν βάζεις μπάνιο στα πουλιά μετά τις 10 και ποτέ πάνω από μια φορά;
Η μπανιέρα πρέπει μετά από δέκα λεπτά να απομακρύνεται...Εγώ τους βάζω 8το πρωι μπανιέρα αλλά μπαινουν μόνο κατά 11
δεν εχω παρατηρησει καμια παρενεργεια απο το χλωριο;
Η μπανιέρα πρέπει μετά από δέκα λεπτά να απομακρύνεται...
Θα κάνουν την επόμενη.Και όσα δεν κάνουν μπάνιο στο χρονικό αυτό διάστημα;
Δεν είναι μέτρο κρίσης για ασφαλή συμοερασμστα τα τέσσερα ούτε καν τα είκοσι χρονια.Ρε παιδια εγω εχω 4 χρονια πουλια και σινω νερο καθε νερα φρεσκο απο την βρυση;δεν εχω παρατηρησει καμια παρενεργεια απο το χλωριο; Με φοβησατε..
Απίθανο νούμεροΕκεί που το καναρίνι μπορεί να ζήσει έως 15 χρόνια
Απίθανο νούμερο
Τι φίλτρο Ράνια; Απαλλάσσει και από χλώριο ή μόνο από βαρέα μέταλλα και σωματίδια;Εγώ παιδιά έβαλα φίλτρο στη βρύση μου κ τους βάζω από αυτό
Όχι δεν είναι σωστό αυτό. Σε περίπτωση που έπινε άμεσα το πουλάκι, μπορεί να πάθαινε ψύξη στον λαιμό από την διαφορά θερμοκρασίας του με αυτήν του νερού.Επίσης εγώ έβαλα και ένα παγακι σε κάθε ποτίστρα και έλιωσε αμέσως! Έπραξα σωστά;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας