Καλό ψήσιμο Αριάδνη..Εσας εμαθα πως θα πεσει η θερμοκρασια απο αυριο και. Εμας απο βδομαδας. Σημερα και χθες ειχαμε 43 βαθμους. Και απο οτι ειδα και αυριο το ιδιο.
Καλό ψήσιμο Αριάδνη..
Προσοχή στα πουλιά σου.
Σωστά... Το ίδιο προσπαθούμε όλοι μας.Κανω οτι μπορω για να χαμηλωσω την θερμοκρασια του χωρου. Δεν μπορω ομως να κανω κατι για την ατμοσφαιρα. Σε ευχαριστω ομως :).
Τα παίρνεις όλα μαζί σου Αλίκη;να πάμε με τα μικρά μου διακοπές στο εξοχικό που έχει δροσιά!
Εννοείται! Μετακόμιση ολόκληρη κάνουμε Τώρα θα μεταφερθούν γύρω στα 8 κλουβιά μικρά και ζευγαρώστρες και πάντα περνάνε το καλοκαίρι σε κλούβα! Αυτό που με αγχώνει είναι λιγάκι ότι έχουμε ένα μικρό που την Παρασκευή που θα μετακομίσουμε (λογικά) θα είναι 17 ημερών.. Λες να το παρατήσουν και να μην το ταίζουν;Τα παίρνεις όλα μαζί σου Αλίκη;
Είναι λίγο οριακό είναι η αλήθεια από άποψη ηλικίας αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα το ζευγάρι σου. Δεν είναι στάνταρντ οι αντιδράσεις τους.Αυτό που με αγχώνει είναι λιγάκι ότι έχουμε ένα μικρό που την Παρασκευή που θα μετακομίσουμε (λογικά) θα είναι 17 ημερών.. Λες να το παρατήσουν και να μην το ταίζουν;
Τα γνωστά Αριάδνη μου. Μπανάκια το πρωί, δροσερό νεράκι 3-4 φορές την ημέρα, τα πουλάκια μας στη σκιά. Εγώ τους βάζω και δροσερά φρούτα και λαχανικά. Καταβρεχω το πάτωμα τις πρώτες πρωινές ώρες και πάλι μετά πριν βραδιάσει. Προς το παρόν πάμε καλά.Παιδια αν βρηκε καποιος τροπο να αντιμετωπισει την ζεστη να μας ενημερωσει.
Και το απόγευμα όμως αρχίζουν και εμφανίζοντε και τα κουνούπια και παίζουν κάτι τίγρεις που αν σε τσιμπήσουν την πάτησες και εσύΣυμφωνώ με το βρέξιμο του δαπέδου, πριν και μετά την ζέστη όμως για να δημιουργούμε δροσερό περιβάλλον. Την ώρα που καίγεται από τον ήλιο όμως όχι, γιατί θα ανεβαίνει ο καύσος προς τα κλουβιά, δημιουργώντας ατμόσφαιρα θερμοκηπίου.
Όλη μέρα έχει εδώ κουνούπια, σ' εσάς κάνουν απογευματινές εμφανίσεις; :)Και το απόγευμα όμως αρχίζουν και εμφανίζοντε και τα κουνούπια και παίζουν κάτι τίγρεις που αν σε τσιμπήσουν την πάτησες και εσύ
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας