Γενικά Η νέα παρέα του Μάριου ένα πράσινο parrotlet η Lida

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Sissy
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
.

Η Λήδα (και όχι μόνο 😉) από προχθές βρίσκεται και πάλι μαζί μου...
Η συνέχεια προσεχώς σε νέο θέμα.. Έτσι, για να σας κρατήσω σε αγωνία! 😛
Αναπάξτεχα και συνάμα θαυμάσια νέα! Καλώς την ξαναδέχτηκες την Lida σου Σίσσυ! Θα αναμένουμε νεότερα! 🙂👍
 
Στις 8 Νοεμβρίου αποχαιρέτησα για πάντα το πολυαγαπημένο μου Ληδάκι...
Είχε για κάποιες μέρες δύσπνοια.
Πήγαμε στην κ Δουκάκη, την ακροάστηκε και
συνέστησε αντιβίωση και παυσίπονο.
Η άποψη της ήταν πως μια αξονική θα μπορούσε να αναδείξει ποιο ήταν το πρόβλημα.
Κατά την ταπεινή μου άποψη...
Μια αξονική προϋποθέτει νάρκωση (κάτι που δεν αμφισβήτησε η γιατρός) και στην κατάσταση που βρισκόταν το πουλάκι δεν ήταν σίγουρο ότι
1) θα επανερχόταν από την νάρκωση
2) και κυρίως (άποψη μου) πως ότι κι αν έδειχνε μια αξονική δεν υπάρχει η δυνατότητα εγχείρησης του όποιου προβλήματος...
Ακολουθόντας την προτεινόμενη φαρμακευτική αγωγή και μη βλέποντας μετά το 3ο 24ωρο καμιά υποχώρηση στα συμπτώματα, επισεφθήκαμε τον κ Ακρίβο.
Την εξέτασε εξονυχιστικά και της έβγαλε ακτινογραφία εξηγώντας μου λεπτομερώς τι έβλεπε....Το συκώτι και άλλα όργανα διογκωμένα τόσο ώστε οι πνεύμονες να έχουν πιεστεί και ο αέρας που έπρεπε να φαίνεται στην ακτινογραφία να είναι ελάχιστος...
Οι οδηγίες του ήταν να συνεχιστεί η αντιβίωση και το παυσίπονο-αντιφλεγμονώδες προσθέτοντας και κάποιο φάρμακο για μύκητες.
Η πρόταση μου ήταν να την κομήσει ώστε να μην υποφέρει.
Η εμπειρία μου με εχει διδάξει πως σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει επιστροφή και αυτό που προέχει για μένα είναι η μικρότερη ταλαιπωρία για το ζώο.
Δυστυχώς δεν δέχτηκε την άποψη-πρόταση μου, ήθελε να προσπαθήσουμε, ποτέ δεν ξέρεις μου είπε...
Το αποτέλεσμα ήταν να ζήσει 4-5 ημέρες ακόμα μέχρι να ξεκουραστεί η ψυχούλα.

Σ'ευχαριστώ για ότι μου πρόσφερες Ληδάκι, βοήθησες τον Μάριο σε δύσκολες καταστάσεις, έγινες καλή συντροφιά για όσο έζησε το πεπερόνι μας και γενικά ήσουν το πιο καλόβολο πουλάκι.
Χαίρομαι που (μένοντας πια χωρίς συντροφιά) πρόλαβα να σου προσφέρω κάποιου είδους ελευθερίας, δίνοντας σου την δυνατότητα να πετάς μέσα στο σπίτι και να επιλέγεις μόνη τον χώρο προτιμούσες μεταξύ δύο σταντ και του κλουβιού σου.
Καλό ταξίδι μικρούλα μου...
 
Πόσο λυπάμαι Σίσσυ για το διακριτικό ευγενέστατο Ληδάκι. Συμμερίζομαι τη θλίψη σου... Είναι κάπως σαν να την ήξερα τη Λήδα, και ειλικρινά (αν και δεν είναι ώρα για να "μιλάμε" για τον εαυτό μου) είναι μάλλον η πρώτη φορά που αναρωτήθηκα γιατί βρίσκομαι σε αυτό το φόρουμ
 
Λυπάμαι πολύ Σίσσυ μου. Εχθές αργά το διάβασα κ λυπήθηκα πολύ. Κοίταζα τα παλαιότερα ποστ σου με την Λήδα. Πόσο γλύκα ήταν. Με τις τσαχπινιές κ τα τραγούδια της. Κ η σχέση σας μοναδική. Να θυμάσαι ότι έζησε ευτυχισμένη δίπλα σου με την φροντίδα σου κ με την αγάπη σου, Σίσσυ μου. RIP γλυκό Ληδάκι 😓.
 
Λυπάμαι παρα πολυ για την απώλεια σου Σίσσυ😔
Είναι τόσο θλιβερό να φέυγουν οι μικροί μας φίλοι..
Είμαι σίγουρη ότι εζησε μια τρισευτυχισμένη ζωή μαζί σου ,γεμάτη αγάπη, αυτό να θυμάσαι και τις όμορφες στιγμές σας.
Και παλι λυπάμαι πολυ🙁
 

Σχετικά θέματα

Back
Top