Σίγουρα κυριαρχική αλλά και αυτός παλαβιάρης όλο τσαμπουκά και νεύρα, τον ακούει αυτή και γίνεται τούρμπο! Πραγματικά νομίζεις πως σκοτώνονται όταν αρχίζουν τα νεύρα και τις τσιρίδες... Δεν υπάρχει περίπτωση, θα σκοτώνονταν αν ήταν στο ίδιο κλουβί. Πολύ νευρικά και επιθετικά πουλιά...Είναι κυριαρχική προφανώς...
Ακούγεται το πιο λογικό όμως... Μάλλον θα αναγκαστείς ξεχωριστά κλουβιά δίπλα-δίπλα, να μην τον φτάνει.
...
Ή φωλιά...:D
Φωλιά φωλιά..
Γενικότερα συμφωνώ με όλα όσα γράφεις πιο πάνω. Αν ο Μάριος δεν ήταν ο ιδιοτροπότερος των ιδιότροπων θα σου έλεγα να βάλεις τη φωλιά και να δεις πώς θα εξελιχθεί. Με πολλή προσοχή ίσως δοκίμαζα να τη βάλω στη μεριάς της Λήδας και θα έκρινα απο τις γενικότερες αντιδράσεις και των δύο....
... Βρε σας λέω πως τα πράγματα δεν είναι απλά
Δεν μπορείς να βάλεις φωλιά σε δυο πουλιά που:
Ο ένας φοβάται (γενικά φοβικό πουλί σε σχέση με τα άλλα) την άλλη,
η οποία ''δεν χαρίζει κάστανα'' και ήδη τον έχει δαγκώσει δύο φορές...
...
*Αυτό ξαναπέστο!:DΓενικότερα συμφωνώ με όλα όσα γράφεις πιο πάνω. Αν ο Μάριος δεν ήταν *ο ιδιοτροπότερος των ιδιότροπων θα σου έλεγα να βάλεις τη φωλιά και να δεις πώς θα εξελιχθεί. Με πολλή προσοχή **ίσως δοκίμαζα να τη βάλω στη μεριάς της Λήδας και θα έκρινα απο τις γενικότερες αντιδράσεις και των δύο.
μα Γιάννη μου ''υποτίθεται'' πως τα νεύρα θα γίνονταν αυγά! !Και πώς ξεμπλέκεις. Σίσσυ στην δική σου περίπτωση και με τόσα νεύρα και από τους δύο, τα αυγά δεν νομίζω να άντεχαν και πολύ.:D
άντε καλέ... και σου 'λεγα τότε να σου δώσω ένα αμαζονάκι. :DΑυτό που σίγουρα γνωρίζω είναι πως :D έχω μπλέξει!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας