Γενικά Η νέα παρέα του Μάριου ένα πράσινο parrotlet η Lida

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Sissy
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Έχω αποφασίσει όμως πως δεν πρόκειται να ξανα αποκτήσω άλλο πουλάκι...
Δύσκολες τέτοιες αποφάσεις...
Συνήθως οι πιο ευαίσθητοι υπαναχωρούν...
Ελπίζω να το κάνεις.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Δύσκολες τέτοιες αποφάσεις...
Συνήθως οι πιο ευαίσθητοι υπαναχωρούν...
Ελπίζω να το κάνεις.
Ευελπιστώ να φανώ πιο ευαίσθητη των ευαίσθητων Γιάννη...
Εδώ και τρεις γενιές η οικογένεια μου είχε στην κατοχή της πουλιά (προπάππος ζακό, παππούδες γονείς, εγώ). Αποφάσισα έστω και αργά (ποτέ δεν είναι αργά- μάλλον τώρα ήμουν ώριμη) να μην έχω ξανά πουλί σε κλουβί, δεν θέλω πια να συμμετέχω σε αυτή την ''αλυσίδα'' διότι νιώθω πως αυτό που θαυμάζουμε το καταδικάζουμε συγχρόνως... (μεγάλη συζήτηση)
 
Ευελπιστώ να φανώ πιο ευαίσθητη των ευαίσθητων Γιάννη...
Μου φαίνεται ότι σκεφτόμαστε το ίδιο. Δε μπορείς όμως να το σκεφτείς και να το κατανοήσεις αν δε το έχεις ζήσει με τόση θέρμη. Είναι όντως μεγαλη συζήτηση. Ίσως κάποτε την κάνουμε κιόλας face to face

Εγώ σε καταλαβαίνω Σισσυ, αλλά ελπίζω να μη χάσουμε τουλάχιστον την παρέα σου, πάντα θα υπάρχουν πολλά να πούμε είτε τα πουλάκια είναι στο σπίτι μας είτε ελεύθερα στον ουρανό :)
 
Μου φαίνεται ότι σκεφτόμαστε το ίδιο. *Δε μπορείς όμως να το σκεφτείς και να το κατανοήσεις αν δε το έχεις ζήσει με τόση θέρμη. Είναι όντως μεγαλη συζήτηση.*** Ίσως κάποτε την κάνουμε κιόλας face to face

Εγώ σε καταλαβαίνω Σισσυ, αλλά **ελπίζω να μη χάσουμε τουλάχιστον την παρέα σου, πάντα θα υπάρχουν πολλά να πούμε είτε τα πουλάκια είναι στο σπίτι μας είτε ελεύθερα στον ουρανό :)
*Με τόση θέρμη. Μετράει πολύ και το να βρίσκεσαι σε ''κάποια'' ηλικία. Οπότε αναγκαστικά έχεις (θέλοντας και μη) ζήσει με θέρμη και άλλα περιστατικά-καταστάσεις που αφορούσαν ζώα-πουλιά...
Ειδικά όμως υπήρξαν αυτά τα δυο ιδιαίτερα πλάσματα (η Τζο και το Μαριόνι) για τα οποία αισθάνομαι πως δεν μπορώ να ξεπεράσω το χαμό τους.
**Είναι πολύ σημαντικό ότι σε κάποια στιγμή μπορεί να βοηθήσω κι εγώ κάποιον (μέσα από το φόρουμ μας).
Άλλωστε, το πάλαι ποτέ malinois και νυν PetBirds μου προσφέρει (πολλά χρόνια τώρα) την δυνατότητα να το συντροφεύω και έτσι θα συνεχίσω.:)
***με μεγάλη μου χαρά...
 
Όλοι μας έχουμε ανάγκη την γλυκια μας Σίσση διότι Σίσση μας σε έχουμε αγαπήσει όλοι εδώ μέσα και νομίζω πως το φόρουμ θα είναι άδειο χωρίς εσένα όποτε και να μην ήθελες δν θα σε αφήναμε εμεις να φυγεις Χα :) 😛
 
Η ημέρα του αποχωρισμού έφτασε. Σε λίγες ώρες η Λυδούλα θα ''συναντήσει'' την από δω και πέρα συντροφιά της.
Ήδη ξεκίνησα την κλάψα... Που θα πάει το Ληδάκι μου; Για ποιόν θα τραγουδάω τώρα εγώ κάθε πρωί; κτλ κτλ
Δεν μου είναι καθόλου εύκολο, αλλά που θα μου πάει ''θα με συμμαζέψω''.
(εμπρός στο καλύτερο της κάθε περίπτωσης πάντα αυτό έκανα και θα συνεχίζω το κάνω ξανά και ξανά)
 
Καλό δρόμο, κουράγιο και μην ανησυχείς.
Στο είπα οτι θα έχει την καλύτερη παρέα και προσοχή και αγάπη και το ξέρεις κι εσύ (αλλιώς δεν θα την έδινες).
Και φυσικά είναι μια ευκαιρία για εκδρομούλες να τη βλέπεις :D
 
σισσυ καλησπερα και απο εμενα. ειμαι πολη μικρο χρονικο διαστημα μελος του φορουμ, και η εικονα που εχω αυτο το λιγο διαστημα απο την εργασεια σου, αν το θετω σωστα, με τους παπαγαλους σου ειναι αξια συγχαρητηρειων. το γραφω αυτο γιατι πραγματι το πιστευω. ειδα βιντεακια σου, αποψεις, την σοβαρη ευγενικη προσεγκιση των θεματων. εναν ανθρωπο που δεν τον ξερω, αλλα που μαλλον τον ξερω. και οπως εγραψε και ο διονυσης ηρθε η ωρα για εκδρομουλες για να συναντας την φιλη σου.
 
Σας ευχαριστώ παιδιά:)
Το Ληδάκι μετακόμισε πια (με την προίκα του) στη νέα του μαμά, στην εξοχή, σ΄ένα όμορφο σπιτικό, με δύο τρυφερούς ανθρώπους, που είμαι σίγουρη πως την προσέχουν και την αγαπούν.
Από εδώ και πέρα λοιπόν θα κάνει συντροφιά με τον Pepper (πεπερόνι) της Eleni pepper.
Εδώ και δυο ημέρες ξεκίνησε να μαδάει στο στήθος της, ελπίζω με το ενδιαφέρον της νέας της συντροφιάς να το ξεπεράσει, αφού είναι ακόμα πολύ πρόσφατη αυτή της η αντίδραση... (έτυχε να φιλοξενώ ένα Budgie στο σπίτι πριν τον θάνατο του Μάριου, το οποίο όμως προ ημερών μετακόμισε στο νέο του σπίτι). Αυτό φαίνεται της κόστισε, ένιωσε μόνη...

Ελενάκι μου γνωρίζω την αγάπη και την φροντίδα που προσφέρεις στο πεπερονάκι και γι αυτό σου εμπιστεύομαι την Ληδούλα. Πιστεύω να γίνουν ένα αγαπημένο ζευγαράκι και να χαιρόσαστε-χαιρόμαστε για πολλά χρόνια την συντροφιά τους.
Και πάλι θέλω να επαναλάβω πως για οτιδήποτε χρειαστεί θα είμαι δίπλα σου, θέλω στο μέλλον να υπολογίζεις σ΄εμένα. Οτιδήποτε δεν πάει καλά ή κάτι αλλάξει την απόφαση σου να φιλοξενείς το Ληδάκι, να ξέρεις πως στο σπίτι μου θα υπάρχει πάντα μια θέση γι αυτήν...
Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και. Εμείς θα ζήσουμε καλά και αυτά καλύτερα!
 
Καλημέρα παιδιά καλημέρα Σίσση μου να ξέρεις πως θα την προσέχω όπως το πεπερονι την αγάπησα μόλις την είδα είναι πολύ ξεχωριστό πουλάκι ξεχωριστό σαν και σένα Κ εκείνη.Ευχομαι να ταιριάξουν θα ανοίξω και θέμα σύντομα παιδιά αναμένεται :)
 
Ολα καλα να πανε κι ολα για καποιο λογο γινονται! Πιστευω οτι θα ειναι σουπερ το πουλακι στο νεο του σπιτι Σισσυ!
Εγω λεω παντως να σε κανουμε κοκατιλομαμα σιγα σιγα!
 
... Εγω λεω παντως να σε κανουμε κοκατιλομαμα σιγα σιγα!
Η αλήθεια είναι πως ερήμωσε το σπίτι!
Σ΄ευχαριστώ πολύ Ζάχο μου αλλά...''έχω'' 10-12 ελεύθερα σπουργιτάκια, ένα ζευγάρι δεκαοχτούρες κ άλλα, μόνο ελεύθερα πουλιά πια :)
 
Το Ληδάκι μετακόμισε πια (με την προίκα του) στη νέα του μαμά, στην εξοχή.
Από εδώ και πέρα λοιπόν θα κάνει συντροφιά με τον Pepper (πεπερόνι) της Eleni pepper
Ελενάκι μου γνωρίζω την αγάπη και την φροντίδα που προσφέρεις στο πεπερονάκι και γι αυτό σου εμπιστεύομαι την Ληδούλα. Πιστεύω να γίνουν ένα αγαπημένο ζευγαράκι και να χαιρόσαστε-χαιρόμαστε για πολλά χρόνια την συντροφιά τους.
Και πάλι θέλω να επαναλάβω πως για οτιδήποτε χρειαστεί θα είμαι δίπλα σου, θέλω στο μέλλον να υπολογίζεις σ΄εμένα.

Ευελπιστώ να φανώ πιο ευαίσθητη των ευαίσθητων Γιάννη...

Η Λήδα (και όχι μόνο 😉) από προχθές βρίσκεται και πάλι μαζί μου...
Η συνέχεια προσεχώς σε νέο θέμα.. Έτσι, για να σας κρατήσω σε αγωνία! 😛
 
.

Η Λήδα (και όχι μόνο 😉) από προχθές βρίσκεται και πάλι μαζί μου...
Η συνέχεια προσεχώς σε νέο θέμα.. Έτσι, για να σας κρατήσω σε αγωνία! 😛
Απο το χαμογελο σου θαναι ευχαριστη η εξελιξη👍πηρες το ζευγος;
 

Σχετικά θέματα

Back
Top