Δύσκολες τέτοιες αποφάσεις...Έχω αποφασίσει όμως πως δεν πρόκειται να ξανα αποκτήσω άλλο πουλάκι...
Συνήθως οι πιο ευαίσθητοι υπαναχωρούν...
Ελπίζω να το κάνεις.
Δύσκολες τέτοιες αποφάσεις...Έχω αποφασίσει όμως πως δεν πρόκειται να ξανα αποκτήσω άλλο πουλάκι...
Ευελπιστώ να φανώ πιο ευαίσθητη των ευαίσθητων Γιάννη...Δύσκολες τέτοιες αποφάσεις...
Συνήθως οι πιο ευαίσθητοι υπαναχωρούν...
Ελπίζω να το κάνεις.
Μου φαίνεται ότι σκεφτόμαστε το ίδιο. Δε μπορείς όμως να το σκεφτείς και να το κατανοήσεις αν δε το έχεις ζήσει με τόση θέρμη. Είναι όντως μεγαλη συζήτηση. Ίσως κάποτε την κάνουμε κιόλας face to faceΕυελπιστώ να φανώ πιο ευαίσθητη των ευαίσθητων Γιάννη...
*Με τόση θέρμη. Μετράει πολύ και το να βρίσκεσαι σε ''κάποια'' ηλικία. Οπότε αναγκαστικά έχεις (θέλοντας και μη) ζήσει με θέρμη και άλλα περιστατικά-καταστάσεις που αφορούσαν ζώα-πουλιά...Μου φαίνεται ότι σκεφτόμαστε το ίδιο. *Δε μπορείς όμως να το σκεφτείς και να το κατανοήσεις αν δε το έχεις ζήσει με τόση θέρμη. Είναι όντως μεγαλη συζήτηση.*** Ίσως κάποτε την κάνουμε κιόλας face to face
Εγώ σε καταλαβαίνω Σισσυ, αλλά **ελπίζω να μη χάσουμε τουλάχιστον την παρέα σου, πάντα θα υπάρχουν πολλά να πούμε είτε τα πουλάκια είναι στο σπίτι μας είτε ελεύθερα στον ουρανό :)
Κι εγώ θέλω... ( όχι που δεν θα προσπαθούσα να χωθώ)***με μεγάλη μου χαρά..
Η αλήθεια είναι πως ερήμωσε το σπίτι!... Εγω λεω παντως να σε κανουμε κοκατιλομαμα σιγα σιγα!
Το Ληδάκι μετακόμισε πια (με την προίκα του) στη νέα του μαμά, στην εξοχή.
Από εδώ και πέρα λοιπόν θα κάνει συντροφιά με τον Pepper (πεπερόνι) της Eleni pepper
Ελενάκι μου γνωρίζω την αγάπη και την φροντίδα που προσφέρεις στο πεπερονάκι και γι αυτό σου εμπιστεύομαι την Ληδούλα. Πιστεύω να γίνουν ένα αγαπημένο ζευγαράκι και να χαιρόσαστε-χαιρόμαστε για πολλά χρόνια την συντροφιά τους.
Και πάλι θέλω να επαναλάβω πως για οτιδήποτε χρειαστεί θα είμαι δίπλα σου, θέλω στο μέλλον να υπολογίζεις σ΄εμένα.
Ευελπιστώ να φανώ πιο ευαίσθητη των ευαίσθητων Γιάννη...
Περιμένουμε!:DΗ συνέχεια προσεχώς σε νέο θέμα.
Απο το χαμογελο σου θαναι ευχαριστη η εξελιξηπηρες το ζευγος;.
Η Λήδα (και όχι μόνο ) από προχθές βρίσκεται και πάλι μαζί μου...
Η συνέχεια προσεχώς σε νέο θέμα.. Έτσι, για να σας κρατήσω σε αγωνία!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας