Είναι λίγο υπερβολικό... Απλά αν ξυπνάτε την ίδια ώρα, να έχεις έτοιμα μερικά λαχανικά και φρούτα, γιατί όντως το πρωι πεινάνε σα λύκοι, αλλά μην τον αφήνεις 2 ώρες νηστικό.Τα έβλεπε δεν πλησίαζε,έτρωγα και εγώ και του έδινα και έφευγε. Κάθησα γύρω στις δύο ώρες και φαινόταν ότι πείναγε πολύ. Πλησιαζε και έφευγε. Στο τελος κατεβηκε κατω και τι πηγε να φάει; Τις κουτσουλιές. Τις τσίμπαγε.
H κυρία που το είχε το έμαθε έτσι ή μάλλον δεν του έμαθε να τρώει σωστά.Αν δεν τα τρώει τι να κάνω;Ή κυρία που το είχε μου το είχε πει. Μόνο τροφή,pelets και ξηρούς καρπούς τρώει.
Δεν αφαιρουμε το φαι απο τα πουλια! Απλα να του βαζεις το πρωι πραγματα που ειναι πιο πιθανο να δοκιμασει! βαλτα σαν παιχνιδι! Κρεμασε τα! Πιαστα με ενα μαναταλακι στο κλουβι!
Καλησπέρα σε όλους Σας! Απλώς παίρνω κάποιες ιδέες από διάφορα που διαβάζω. Εννοείται δεν το αφήνω νηστικό γιατί έχω μεγάλη συμπάθεια στα ζώα και στα πουλιά. Απλώς προσπαθώ να δοκιμάσω τα πάντα που διαβάζω από τις απαντήσεις σας και τις προσωπικές σας εμπειρίες και σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας ειλικρινά. Προσπαθώ να το βάλω σε μια σειρά αλλά είναι και πολύ νωρίς. Το απόγευμα του έβαλα μήλο μέσα στην ταΐστρα με το υπόλοιπο φαγητό του και πήγε και έγλειψε λίγο το μήλο. Μια αρχή την έκανε. Όταν του τα βάζω όλα μέσα στην ταΐστρα με το φαγητό του τότε τρώει και τα pelets. Ότι βάζω ξεχωριστά πάει μόνο να παίξει και να πετάξει την ταΐστρα. Είναι και ολίγον διάολος!H κυρία που το είχε το έμαθε έτσι ή μάλλον δεν του έμαθε να τρώει σωστά.
Ζάχο έχει φαγητό, δεν του είπε κανείς να το αφήσει νηστικό, απλά δεν είναι το φαγητό που προτιμάει. Αν δηλαδή έτρωγε μόνο τους ηλιόσπορους και του λέγαμε πάρε μίγμα χωρίς ηλιόσπορους ή βγάλτους δεν θα ήταν το ίδιο για το πουλί;
Το δοκίμασα αλλά είχαμε άτακτη υποχώρηση. Όταν δει αμύγδαλο, παξιμαδάκι έρχεται τρέχοντας! Τέτοια εξυπνάδα δεν την περίμενα. Τόσα χρόνια είχα το Ζακό και όταν μου το είχαν κάνει δώρο ήταν άγριος. Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος να ηρεμήσει και να αρχίσει να εμπιστεύεται. Τέτοια εξυπνάδα δεν την περίμενα. Σπίθα είναι! Και τέτοια ενέργεια!Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να κόψεις με το χέρι σου μικρές μπουκιές (στο μέγεθος που θα τις έκοβε ο ίδιος) και να του τις δώσεις. Συνήθως τις μικρές μπουκιές τις δοκιμάζουν ευκολότερα.
Φυσικα και δε του μαθανε να τρωει σωστα και να εχει ποικιλια! αλλα θεωρω λαθος να του αφαιρουμε τη τροφη και για 2 ωρες μαλιστα! Δε ξερω αυτη ειναι η αποψη μου! το να εξαναγκαζουμε να φανε κατι αφαιρωντας τη τροφη δε το θεωρω σωστο τροπο! Για αυτο κ προτεινα να τα βαζει με αλλους τροπους! απλα μη περιμενουμε με τη πρωτη η τη δευτερη φορα να παει να φαει κατι που πιαθνον να μην εχει ξαναφαει!H κυρία που το είχε το έμαθε έτσι ή μάλλον δεν του έμαθε να τρώει σωστά.
Ζάχο έχει φαγητό, δεν του είπε κανείς να το αφήσει νηστικό, απλά δεν είναι το φαγητό που προτιμάει. Αν δηλαδή έτρωγε μόνο τους ηλιόσπορους και του λέγαμε πάρε μίγμα χωρίς ηλιόσπορους ή βγάλτους δεν θα ήταν το ίδιο για το πουλί;
Καλημέρα. Από τροφή δεν έχω πρόβλημα. Αυτή που του δίνω την τρώει και δεν μένει τίποτα. Αυτή η τροφή έχει 40 είδη τροφών φρούτων και λαχανικών. Και τα pelets τρώει που έχουν φρούτα.Ρωτα την τοτε τι μαρκα του εδινε
[automerge]1551605408[/automerge]Καλημέρα. Από τροφή δεν έχω πρόβλημα. Αυτή που του δίνω την τρώει και δεν μένει τίποτα. Αυτή η τροφή έχει 40 είδη τροφών φρούτων και λαχανικών. Και τα pelets τρώει που έχουν φρούτα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας