Γενικά Θα ενοχλει η μουσικη τα παπαγαλακια;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης billdere
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

billdere

PB Member
Εγγραφή
6 Απρ 2014
Μηνύματα
1.623
Πόλη
Άγιοι Ανάργυροι
καλησπερα!
Λοιπον.. Εχω παρατηρησει οτι οποτε υπαρχει μια κινητικοτητα η γενικα καποιος ηχος τα παπαγαλακια γινονται πιο δραστηρια..
σκεφτηκα λοιπον να τους βαλω ενα ραδιακι και να παιζει απο το πρωι μεχρι το απογευμα.
Λετε να τα ενοχλει τοσες πολλες ωρες;
αλλα δεν μιλαμε για να ειναι δυνατα.. Ισα ισα να ακουγετε..
Να σας θυμησω οτι τα παπαγαλακια βρισκονται στο κλιμακοστασιο και ειναι μονα τους
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Ισα ισα θα τους κραταει συντροφια. Εγω πολλες φορες αφηνω την τηλεοραση (παιδικα συνηθως μιας και οι παπαγαλοι ξετρελαινονται για γελοιες φωνες απο καρτουν:D) ή μουσικη οταν φευγω απο το σπιτι, κραταει παρεα η ανθρωπινη ομιλια και στα πουλια και στα σκυλια.
 
Tωρα μου εδωσες μεγαλη χαρα γιατι ηδη ξεκινουσα τις πατεντες με το ραδιο/καλωδια/κολλητηρια/θερμοσυστελωμενα και τα σχετικα 😛
 
Κι εγώ τους βάζω ραδιοφωνάκι. Για να μην είναι όσες ώρες λείπω στην δουλειά που είναι πολλές αλλά και για να προσφέρει μια ευχάριστη έκπληξη όταν το βάζω, έχει ένα πρόγραμμα sleep και το ρυθμίζω να κλείνει μετά από 3 ώρες περίπου.
Το ίδιο μπορεί να γίνει και με πρίζα χρονοδιακόπτη φυσικά αν δεν θέλεις να παίζει όλη μέρα, που δεν το βρίσκω και σωστό.
 
Εμενα ειναι πατεντα το ραδιο απο τροφοδοτικο υπολογιστη και ραδιοφωνο αυτοκινητου..
και δεν εχει sleep mode.. Οποτε θα το εχω το νου μου μιας και ανεβαιζω καθε μερα στην ταρατσα επειδη τους αλλαζω νερο/συμπληρωνω φαγητο και εχω και το κουνελο μου.. Οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να το αφηνω ή να το ξεχασω ανοιχτο ολη μερα..
αλλα φου δεν εχει προβλημα.. Μια χαρα.. Απλα παρατηρω καποιες φορες οτι φωναζουνε δυνατα γιατι μαλλον το ενοχλει.. Αλλα εγω θα το εχω σιγα..σαν να μιλανε δυο ατομα μεταξυ τους, καλα δεν ειναι ετσι; ή να το κανω εκεινη την ωρα να δω που ειναι ενταξει τα παπαγαλαια με την ενταση του ηχου;
 
Ανέστη, αφήνω το pc να παίζει '' Μελωδία '' και τον σκύλο στο γραφείο οταν λείπω και με κοροϊδεύουν.
 
Ανέστη, αφήνω το pc να παίζει '' Μελωδία '' και τον σκύλο στο γραφείο οταν λείπω και με κοροϊδεύουν.

Οποιος σε κοροιδευει μαλλον δεν εχει ζωα στο σπιτι του.
 
Εγώ αφήνω την τηλεόραση να παίζει, για ήχο αλλά και ''κίνηση'' (τα πουλιά ακούν και βλέπουν από κάποια απόσταση, αλλά και για την Τζο σκυλί* είναι ένα είδος συντροφιάς)
 
Ανέστη, αφήνω το pc να παίζει '' Μελωδία '' και τον σκύλο στο γραφείο οταν λείπω και με κοροϊδεύουν.
και μένα κάποιοι άσχετοι (που έρχονται σπίτι) με κοροϊδεύουν, λέγοντας ότι τα ζώα μου ''δεν κάνουν'' αν δεν παρακολουθούν κάποιο συγκεκριμένο κανάλι...
😎περί ορέξεως (του καθενός)... Κολοκυθόπιτα! 😛
 
Οποιος σε κοροιδευει μαλλον δεν εχει ζωα στο σπιτι του.
Κάποιοι απ΄αυτούς έχουν ζώα Ανέστη, απλά δεν ενδιαφέρονται με τον τρόπο που ενδιαφερόμαστε εμείς γι αυτά, οπότε δεν αντιλαμβάνονται και τις ανάγκες τους, γενικά ''όλοι αυτοί'' βρίσκονται σε...άλλο μήκος κύματος
 
Back
Top