όλοι μας! Πόσες ώρες έχω περιμένει διακριτικά πίσω από κάποιον τοίχο να παρακολουθώ τα καναρίνια που μόλις ένωσα να δω αν θα γίνει η δουλειά! Και τα καναρίνια είναι και γρήγορα πιστόλια! Ούτε ένα λεπτό δεν κρατάει! Σε αντίθεση με τα παπαγαλάκια...... Παντως περα απο την πλακα ειναι κατι ομορφο.
Με την καλη εννοια παντα! Μην με λετε και ματακια! !
Σ'ευχαριστω πολυ!βρε δεν ντεπεστε καθολου το λετε και δημοσια ματακιδες που ειναι ο Σταυρος να πεσει καμια τιμωρια ε;
χα χα να τα χαιρεσαι με το καλο και τα αυγουλακια
Καταλαβα.. Την φωλια την ειχα απο τον σεπτεμβρη στο κλουβι.. Βεβαια τωρα δεν μπαινουν και μεσα...Δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα γιατί δεν γνωρίζουμε επακριβώς την πορεία του ζευγαριού από την στιγμή που έβαλες την φωλιά ή ένοιωσαν έτοιμα και ζευγάρωσαν. Πάντως μετά από 8-10 μέρες, κανονικά αρχίζουν να κάνουν αυγά.
Δεν θυμαμαι ακριβως... Μπορει να το εδινα 3 μερες συνεχομενα και μετα μερα παρα μερα.. Τωρα το ξεκινησα εχθες παλι.Πόσες μέρες έχεις δώσει; Το μέγιστο 10 μέρες αναφέρει η δοσολογία Oleovita Tafarm • PetBirds
Γιατί να το ξαναδώσεις Βασίλη; Αυτό νομίζω είναι για να έρθουν σε αναπαραγωγική διάθεση, που τα δικά σου την έχουν. Εκτός και κάνω κάποιο λάθος.
Μα ο ίδιος ο κατασκευαστής, προτείνει 10 μέρες αγωγή μόνον.
Δεν ξέρω, είμαι γενικά κατά των χημικών στο νερό. Πιστεύω μια πλήρης και ποικίλη διατροφή θα σε καλύψει καλύτερα.
Mαρια του δινω πολυ μαρουλι και 2 φορες την εβδομαδα αυγο.. Αλλα εχω προβλημα με τα μυρμιγκια οταν βαζω αυγο...Χορταράκια δίνε τους και μηλαράκι και αυγουλάκι.
Δίνε τους αυγοτροφή. Το ίδιο γίνεται; Το μαρούλι πρόσεχέ το, καλό πλύσιμο για φάρμακα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας