Κακή η όλη εξέλιξη... λυπάμαι.
Δεν πιστεύω όμως πως πρέπει να μιλάμε για θερμοπληξία.
Ίσως για οτιδήποτε άλλο... αλλά όχι θερμοπληξία.
Δεν πιστεύω όμως πως πρέπει να μιλάμε για θερμοπληξία.
Ίσως για οτιδήποτε άλλο... αλλά όχι θερμοπληξία.
Το naylon το αφησα μονο στην μια πλευρα γιατι τις πρωινες ωρες κτυπαει ο ηλιος απευθειας πανω στα πουλια. Οποτε με το naylon αποφευγα ολο αυτο..
... Οταν εγινε το κακο εβγαλα τα καλαμια-κουρτινες που ειχε η μητερα μου στο μπαλκονι, εφυγα το ναυλον και τις εβαλα.
Μη βασανίζεις τη σκέψη σου άλλο Αριάδνη. Ήσουν άρρωστη και ήσουν δίπλα του. Μη νιωθεις ενοχές. Προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο. Εδώ και μέρες ρωτάς τι άλλο μπορείς να κάνεις για τα πουλάκια σου στις τόσο υψηλές θερμοκρασίες.Αλλα δεν σηκωθηκα νωρις να βαλω μπανιο και μετα τον ανεμιστηρα με τις μπουκαλες. Εδω δεν αντεχαμε εμεις εξω χθες και σημερα. Θα αντεξουν αυτα; Μακαρι να ειναι το τελευταιο γιατι ειναι βασανιστικος ο τροπος που πεθανε.
Σε ευχαριστω πολυ Παναγιωτα μου :).Μη βασανίζεις τη σκέψη σου άλλο Αριάδνη. Ήσουν άρρωστη και ήσουν δίπλα του. Μη νιωθεις ενοχές. Προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο. Εδώ και μέρες ρωτάς τι άλλο μπορείς να κάνεις για τα πουλάκια σου στις τόσο υψηλές θερμοκρασίες.
Για ξηγήσου φίλε μου.. Τι εννοείς;αν έκανες εγκατάσταση ένα σύστημα υδρονέφωσης στο μπαλκόνι σου.
Για ξηγήσου φίλε μου.. Τι εννοείς;
Είναι μεγάλος ο αριθμός των πουλιών, δεν γίνεται αυτό.Μήπως @Ariadnh θα ήταν καλύτερα να μεταφέρονται σε εσωτερικό χώρο του σπιτιού όταν μιλάμε για 43 βαθμούς θερμοκρασία;
Και το πιο απλό εφόσον είναι γνωστές οι θερμοκρασίες της εποχής, ένας χρονοδιακόπτης. Δεν το σκεφτήκαμε νωρίτερα να της το πούμε να μην έχει το άγχος του ξυπνήματος.Επίσης θα άξιζε να δεις αν μπορούν να σου φτιάξουν έναν θερμοστάτη που να ανοίγει τον ανεμιστήρα από μια συγκεκριμένη θερμοκρασία και πάνω.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας