- Όνομα
- Αλέξανδρος
Πτερόροια πέρασε;
Πέρασε όπως και τα υπόλοιπα καναρίνια μου, με το νέο της πτέρωμα να έχει ολοκληρωθεί στα τέλη του Σεπτέμβρη.Και αν ναι πότε;
Πτερόροια πέρασε;
Πέρασε όπως και τα υπόλοιπα καναρίνια μου, με το νέο της πτέρωμα να έχει ολοκληρωθεί στα τέλη του Σεπτέμβρη.Και αν ναι πότε;
Τα καναρίνια μου στεγάζονται επι μονίμου βάσεως σε εξωτερικό χώρο.αλλά το μέσα έξω ειδικά στα θηλυκά ταράζει πολύ το βιολογικό τους ρολόι
Σε αυτή τη περίπτωση δεν έγκειται μόνο ο κίνδυνος που αναφέρεις καθώς την ίδια στιγμή ''παραμονεύουν'' πολλές ασθένειες και πτεροροία εκτός εποχής.μία κανάρα που είναι έξω το νοέμβρη και βρεθεί μέσα για παράδειγμα τον δεκέμβρη είναι πολύ πιθανό να πυρώσει..
Όχι Αλίκη, έχει τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό με τη πτεροροία.Συνεχίζει Αλέξανδρε να ρίχνει φτερά;
Είναι αρκετά καλά αφού τα αναπαραγωγικά της ένστικτα επιτέλους έλαβαν τέλος...Πως είναι η μικρή;
Άρα όλα καλά! Ας ελπίσουμε να πυρώσει φυσιολογικά την άνοιξη!Όχι Αλίκη, έχει τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό με τη πτεροροία.
Είναι αρκετά καλά αφού τα αναπαραγωγικά της ένστικτα επιτέλους έλαβαν τέλος...![]()
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας