μα πργματικα κ γω αναρωτιεμαι!Το ερωτημα παραμενει πως βρεθηκε στον λαιμο του παπαγαλου σου, τκ κλουβι που το εχεις; Σε κηπο; βεραντα; Εχει προσβαση αλλο ζωακι εκει;
μα πργματικα κ γω αναρωτιεμαι!Το ερωτημα παραμενει πως βρεθηκε στον λαιμο του παπαγαλου σου, τκ κλουβι που το εχεις; Σε κηπο; βεραντα; Εχει προσβαση αλλο ζωακι εκει;
Ναι έχει αναφέρει πως το έχει στο μπαλκόνι...Το ερωτημα παραμενει πως βρεθηκε στον λαιμο του παπαγαλου σου, τκ κλουβι που το εχεις; Σε κηπο; βεραντα; Εχει προσβαση αλλο ζωακι εκει;
Το ερωτημα παραμενει πως βρεθηκε στον λαιμο του παπαγαλου σου, τκ κλουβι που το εχεις; Σε κηπο; βεραντα; Εχει προσβαση αλλο ζωακι εκει;
Έχω ακούσει πως μεταφέρονται αυγά και τσιμπούρια ακόμα και με τον αέρα, αφού το πουλί ζει μόνιμα στη βεράντα δικαιολογείται...μα πργματικα κ γω αναρωτιεμαι!
Μια χαρά είναι μια φορά του έβαλα το φάρμακο και το τσιμπουρι μικρυνε και ξεράθηκε τώρα θα του ξαναβάλω αύριο και πιστεύω ότι θα είναι μια χαράΓιώργο καλημέρα... Πως είναι το πουλάκι;
Από που αγόρασες τον παπαγάλο;
Γιατί δεν το πήγες στο γιατρό;Μια χαρά είναι μια φορά του έβαλα το φάρμακο και το τσιμπουρι μικρυνε και ξεράθηκε τώρα θα του ξαναβάλω αύριο και πιστεύω ότι θα είναι μια χαρά
Πήγα να το τραβήξω αλλά δεν έβγαινε τι μπορεί να είναι. Είναι κάτι σοβαρό
Όχι είναι στο μέρος του λεμου και λίγο προς το κεφάλι δεν φεύγει ούτε όταν το φυσάω ούτε όταν το τραβάω τι μπορεί να είναι
Ούτως ή άλλως χρειάζεται επίσκεψη σε γιατρό, για την αφαίρεση του και για οδηγίες προστασίας από εδώ και πέρα (αν πρόκειται για τσιμπούρι).
Θα τον πάω το απόγευμα κατά τις 5:30 Γιατί τώρα δεν μπορώ
Είχα πάει το κοκατιλ μου για ακριβός τον ίδιο λόγο και έβαλα το φάρμακο που μου είχε δώσει
Οκ ζιζι ευχαριστώ τον πηγαίνω τώρα
... Τρέξε να τον προλάβεις να μην κλείσει Τετάρτη είναι σήμερα.Ναι από ταξιτζή το πήρα τώρα φεύγω γιατί θέλω να πάω στον κτηνίατρο
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας