Πήγα σήμερα να πάρω δυο σουπιοκοκκαλα για τους παπαγάλους μου σε pet shop στην Ομόνοια επειδή δουλεύω εκεί κοντά. Για να μην αναφέρω ονόματα δεν πήγα στο pet shop με τις πιο κάκιστες κριτικές που όλοι ξέρουν τι είδους "επαγγελματίες" είναι, πήγα σε αυτό πιο πάνω που έχει καλές κριτικές, ενώ είχα δει και στο παρελθόν παπαγάλους που δε φαινόντουσαν τόσο υγιές και δραστήριοι, σήμερα είδα έναν παπαγάλο μεσαιου προς μεγάλου μεγέθους δεν ξέρω ακριβώς τι είδος ήταν, ο οποίος ήταν ξεπουπουλιασμενος σε 3 σημεια. Δεν το περίμενα. Το θέμα δυστυχώς είναι όχι μόνο εδώ αλλά και στα pet shop του εξωτερικου από όσο έχω διαβάσει έτσι είναι και θα είναι, δε μπορεί να κάνει κανείς τίποτα, οι τύποι το μόνο που τους νοιάζει είναι να γεμίσουν τις τσέπες τους και για αυτό την πληρώνουν τα καημένα τα ζωακια. Και όταν μετά πελάτες κατηγορούν και βρίζουν τους μαγαζατορες των pet shop όπως περιπτώσεις που έχω ακούσει πως το ζωάκι τους απεβίωσε μέσα σε κάτι μέρες, δικαιολογούνται και υπάρχει και περίπτωση να κατηγορήσουν εσένα κιόλας. Το θράσος από μερικούς δεν έχει όρια. Ότι ζωάκι και να πάρετε μην πάρετε από pet shop και ψάξτε για κάποιον καλό εκτροφέα.