..off topic άλλα... Είναι πολύ όμορφος :)
Αρα το παιχνιδι να το παταξω;Επισης Δεν υπαρχει κυνδυνος σε αυτο που εχει στα φτερα ετσι; Το νερο στο μπανιο να του το ζεστανω λιγο;Τα φτερα ειτε δεν εχουν κατσει καλα και δε τα εχει φτιαξει ειτε ειναι ετοιμα να φυγουν! Εκει να το χαιδευεις το πουλακι δεν υπαρχει λογος! Στο κεφαλακι τα χαιδευουμε! Καντο κανα μπανακι οπως σου ειπαμε να δεις να θα στρωσουν! Τα υφασματινα παιχνιδια και πατηθρες δε τα συνιστω γιατι υπαρχει φοβος να πιαστει κανα ποδι η νυχι!
Που να την βαλω την πατηθρα απο το σκοινη.. Δεν το πηγα να τα κοψουν μονος του του τα εκοψα χωρις να το ξερω και να ειμαι μπροσταΤα φτερά του είναι έτσι από το κακό κόψιμο. Δεν είναι από κάποιο πρόβλημα υγείας.'Ισως να είναι στην αρχή της πτερόρροιας και έχουν αρχίσει να "κρεμάνε" τα συγκεκριμένα.Αν έρθει κάποιος σε μένα, που δεν έχω πιάσει ποτέ μου ψαλίδι για κούρεμα, να τον κουρέψω, κάπως έτσι θα πετάνε τα μαλλιά του. Μην το ξαναπάς να του κόψουν τα φτερά.
Off Topic:Η πατήθρα από σχοινί έτσι όπως είναι τοποθετημένη δεν έχει λόγο ύπαρξης.
Όπως είπε και ο Ζαχαρίας @zack27 είμαι κάθετα αντίθετος στη χρήση τέτοιων πατηθρών για λόγους υγιεινής και ασφάλειας.Αν επιθυμείς να την χρησιμοποιείς, θα την χρησιμοποιείς τοποθετημένη από πλευρά σε πλευρά να είναι σαν ράβδος δηλαδή.Που να την βαλω την πατηθρα απο το σκοινη
Δεν εννοούσα ότι εσύ πήγες να του τα κόψουνε αλλά ότι δεν χρειάζεται να το πας να του ξανακόψουνε ακολουθώντας οδηγίες του καταστηματάρχη.Δεν το πηγα να τα κοψουν μονος του του τα εκοψα χωρις να το ξερω και να ειμαι μπροστα
Γιαννη δεν ειναι πατηθρα ακριβως! σα παιχνιδι σκοινι ειναι ουσιαστικα και για πιο μεγαλα ειδη αν ειναι αυτο που νομιζω! τεσπα! Κι εγω δε θα τη χρησιμοποιουσα!Όπως είπε και ο Ζαχαρίας @zack27 είμαι κάθετα αντίθετος στη χρήση τέτοιων πατηθρών για λόγους υγιεινής και ασφάλειας.Αν επιθυμείς να την χρησιμοποιείς, θα την χρησιμοποιείς τοποθετημένη από πλευρά σε πλευρά να είναι σαν ράβδος δηλαδή.
Δεν εννοούσα ότι εσύ πήγες να του τα κόψουνε αλλά ότι δεν χρειάζεται να το πας να του ξανακόψουνε ακολουθώντας οδηγίες του καταστηματάρχη.
Ok την εβγαλα επισης το νερο στο μπανιο να το ζεστανω λιγο ή οχιΓιαννη δεν ειναι πατηθρα ακριβως! σα παιχνιδι σκοινι ειναι ουσιαστικα και για πιο μεγαλα ειδη αν ειναι αυτο που νομιζω! τεσπα! Κι εγω δε θα τη χρησιμοποιουσα!
Πιστευετ θα φταξουν τα φτερα του;Τα φτερά του είναι έτσι από το κακό κόψιμο. Δεν είναι από κάποιο πρόβλημα υγείας.'Ισως να είναι στην αρχή της πτερόρροιας και έχουν αρχίσει να "κρεμάνε" τα συγκεκριμένα.Αν έρθει κάποιος σε μένα, που δεν έχω πιάσει ποτέ μου ψαλίδι για κούρεμα, να τον κουρέψω, κάπως έτσι θα πετάνε τα μαλλιά του. Μην το ξαναπάς να του κόψουν τα φτερά.
Off Topic:Η πατήθρα από σχοινί έτσι όπως είναι τοποθετημένη δεν έχει λόγο ύπαρξης.
Δική σου η επιλογή. Εδώ απλά κι εγώ κι ο Ζαχαρίας σου καταθέσαμε την άποψή μας.Ok την εβγαλα
Επειδή είναι χειμώνας και το νερό της βρύσης είνα πολύ κρύο θα γεμίζεις ένα μπουκαλάκι νερό, θα το αφήνεις 2-3 ώρες να παίρνει την θερμοκρασία του δωματίου και θα μετά θα το βάζεις για μπάνιο. Δεν χρειάζεται να το ζεσταίνεις.το νερο στο μπανιο να το ζεστανω λιγο ή οχι
Τα φτερά στην καλοκαιρινή πτερόρροια λογικά θα φτιάξουν. Μέχρι τότε υπομονή.Πιστευετ θα φταξουν τα φτερα του
Και δηλαδη οταν βαζω μπανιο να του βαζω κοντα μια σομπα μην μου κρυοσει;Και πρόσεχε φιλε μου οπως ειπαν κ τα παιδια απο πανω, μην κρυωσει το πουλακι γιατι δυσκολα θαχει γυρισμο! Οι παπαγαλοι τελευταια στιγμη βγαζουν προς τα εξω την ασθενεια κ ειναι πολυ αργα για καποιους που αναρωτιουνται τι εχει
* Το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ, δηλ πως δεν έχουν ''οδηγό'' αυτά τα φτερά...... Πιστεύω λοιπόν πως αυτό που βλέπω χωρίς να είμαι 100% σίγουρος ότι είναι 2 νέα φτερά που έχουν βγει στη θέση των κομμένων τα οποία ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί, τροφοδοτούνται με αίμα κι είναι ακόμη πολύ ευαίσθητα και το πουλάκι ενοχλείται όταν τα χαϊδεύεις. Αν αλλάξουν όλα τα φτερά στην κάθε φτερούγα πιστεύω πως θα στρώσουν και δεν θα φαίνονται έτσι. *Αν πάλι τα χτενίζει έντονα μόνο του μπορεί να αλλοιώσει την κλίση τους καθώς δεν έχουν στήριγμα ή κατεύθυνση απο διπλανά φτερά σε παρόμοιο μήκος με αποτέλεσμα να βγαίνουν λοξά για πάντα. Ας μην προτρέχουμε όμως.
Δεν ξερω γιατι θερμανση μιλαμε, δεν νομιζω να κρυωσει εκτός αν εκτεθει σε ρευματα η τον βγαλεις εξω ας πουμε!Και δηλαδη οταν βαζω μπανιο να του βαζω κοντα μια σομπα μην μου κρυοσει;
Και δηλαδη οταν βαζω μπανιο να του βαζω κοντα μια σομπα μην μου κρυοσει;
Αυτο δεν το ξερω αλλα μαλλον θα βαζω αεροθερμο στους 27 βαθμουςΤι είδους σόμπα; Πρόσεχε μερικές μπορεί έχουν εσωτερική επικάλυψη με PTFE που μπορεί να σκοτώσει ακαριαία το πουλί.
Πόσους βαθμούς έχει συνήθως το σπίτι σου;
Αυτο δεν το ξερω αλλα μαλλον θα βαζω αεροθερμο στους 27 βαθμους
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας