Γενικά Καλό ταξίδι μικρή μου Νταίζη

annouk313

PB Member
Εγγραφή
8 Ιαν 2008
Μηνύματα
520
Πόλη
Αθήνα
εχω ασχημα νεα δυστυχως..χθες νωρις το απογευμα οταν πηγα να δω τη νταιζυ, ειχε πεσει κατω κ ξεψυχαγε..ηταν σοκαριστικο το θεαμα για εμενα γιατι πεθαινε εκεινη την ωρα κεγω δεν μπορουσα να κανω κατι.
αργοτερα μπορεσα κ την πηρα και την εθαψα στον κηπο μας κατω. Τουλαχιστον ηρεμησε απο αυτα που ειχε περασει το τελευταιο διαστημα. Προφανως η ασθενεια που ειχε (κωλοβατηριδια που ειχαν βρεθει μεσα της) την κατεβαλε κ ετσι κατεληξε..
εντωμεταξυ δεν προλαβα καν να την παω σε γιατρο.χτες το πρωι πηρα τηλ. Τον κ.Ακριβο στο περιστερι αλλα ητνα ο συναδελφος του κ μου ειπε οτι απο βδομαδα θα μπορουσε ο κ.Ακριβος. Αλλα πιστευω κ να την ειχα παει χτες μολις, θα ηταν ηδη πολυ αργα...

καλο ταξιδι μικρη μου,τουλαχιστον αναπαυθηκε τωρα, γιατι μετα απο αυτο που ειχε περασει δεν ηταν ξανα ποτε καλα, οπως παλια! Που την εβλεπες κ την καμαρωνες. Οριστε κ μερικες φωτος να δειτε ποσο ομορφουλα ηταν!
 

Συνημμένα

  • DSC01022.webp
    DSC01022.webp
    45,4 KB · Προβολές: 127
  • DSC01379.webp
    DSC01379.webp
    17 KB · Προβολές: 169
  • SP_A1273.webp
    SP_A1273.webp
    28,5 KB · Προβολές: 130
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
☹Αννα λυπαμαι πραγματικα για την μικρη!
Καλο της ταξιδι και να εισαι σιγουρη πως θα ειναι παντα διπλα σου και μεσα σου!
 
Aννα, πολυ λυπηθηκα για τη μικρη σου! ☹ Ξερω ποσο τα αγαπουσες.
Με αυτο το ζευγαρακι ξεκινησες & επειδη σε εχω παρακολουθησει απο την αρχη, ξερω με ποση υπομονη κ αγαπη μαθαινες για ολα τα σταδια (διατροφη, εκπαιδευση, αναπαραγωγη κλπ), προσπαθωντας να κανεις οτι καλυτερο μπορεις... Και στους γιατρους την ετρεξες και οσο μπορουσες προσπαθησες...
Μην ξεχνας οτι σου χαρισε και την μικρουλα τους, και θα την εχεις να τη θυμασαι...
 
Δυστυχως, υπαρχουν και αυτα. Να τη θυμασαι για παντα και να χαιρεσαι γιαυτην. Και νασαι σιγουρη πως και αυτη θα νιωθει καλα που θα την εχεις στη σκεψη σου.
 
Λυπήθηκα Αννούλα, την αγαπούσες & έκανες ό,τι μπορούσες! Να είσαι καλά να τη θυμάσαι!
 
Λυπαμαι πολυ Αννα! ☹

Περασε πολλα και ταλαιπωρηθηκε αρκετα και παρολο το μεγεθος της αντεξε ως εδω.
 
Λυπαμαι πολυ Αννα για το χαμο της μικρουλας. Δυστηχως με τα πουλια ετσι ειναι, εκει που τα βλέπεις καλα εκει αρρωστενουν. Και ας μην ξεχναμε οτι εως την τελευταια στιγμη δεν το δειχνουν.☹
 
σας ευχαριστω πολυ ολους για τα λογια σας! Πραγματικα με συγκινειτε!
στεναχωρηθηκα αλλα τουλαχιστον οπως ηδη ειπα, τωρα ειμαι κ ανακουφισμενη κατα καποιον τροπο γιατι κ εκεινο το πραγμα να ειναι φουσκωμενη κ να κοιμαται την περισσοτερη μερα, δεν ηταν κ πολυ ωραια ζωη για εκεινη! Λυπομουν να την βλεπω ετσι. Γιατι γενικα ηταν ενα πουλακι πολυ ησυχο και καλοκαι πολυ καλη μανουλα! Μου χαρισε τη τινκυ. Μακαρι να ειχε βρεθει θεραπεια αλλα δυστυχως δεν υπηρχε κ θα ηταν για το υπολοιπο της ζωης της ετσι. Οπως λεει κ ο ανεστης για το μεγεθος της αρκετο καιρο αντεξε σε τετοια κατασταση, αφου ειχε παρει κ αντιβιωση ισχυρη 2 φορες..
 
να την θυμασαι για παντα και να τηνεχεις σε μυαλο και ψυχα μεσα.

σε καταλαβαινω γιατι και εμενα τον φεβρουαριο πεθανε το αγαπημενο μου λοβ μπερντ (λογος που ελλειπα απο το φορουμ αλλα και επειδη πηγα πρωτη χρονια γυμνασιο και ειχα αυξημενες υποχρεωσεις βλεπετε 19 και 12/13 δν βγαινουν χωρις διαβασμα)και δεν το εχω χωνεψει ακομα μεχρι και που στο προφιλ μου λεω οτι εχω ενα λοβμπερντ .

εκανες ο,τι μπορουσες

να τηνεχεις στο μυαλο σου και ναμην την αφησεις ποτε να φυγει απο αυτο να την εχεις σαν ενα καλο γεγονος της ζωης. Αποικοδομισες πολλα π.χ. Πειρα απο αυτο και ξερεις καποια παραπανω χαρη της πραγματα.αυτο κανεις δεν μπορει να σου το Στερησει.

Κανεις!


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε εσεα και σε εσενα και στα υπολοιπα ζεμπρακια που ολοι μαζι το παλεψατε πολυ με ολη σας την δυναμε και σπευσατε να νικησετα αλλα τελικα ειχατε αποφερει αντισταση με μεγαλη ισχυ.


Καλα αν εισαι μικρουλα οπου και να εισαι και στειλε χαιρετισματα στον γκοργκολι μου το πτηνο,το Lovebird πουστιγματησε την ζωη μου οσο κανενα αλλο πουλακι!☹
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
πρεπει όλοι να εχουμε στο νου μας οτι η ζωη δεν ειναι μονο χαρές!
και οι θανατοι μεσα στη ζωη ειναι.
δεν μπορει να εχουμε μονο αναπαραγωγές και γέννες, αναγκαστικα εχουμε και λυπες.

τουλ ειχε οση φροντιδα και περιθαλψη μπορουσε να εχει και ξερεις οτι εκανες οτι καλυτερο για εκεινη. Καποια πραγματα δεν αλλαζουν, ειναι αναποφευκτα!

θα συμφωνίσω με τον ανεστη οτι και πολυ αντεξε δεδομενο τον ογκο του πουλιου και γενικα μιλαμε για ενα πολυ μικρο πουλακι και οχι για κανενα παπαγαλο η κανενα περιστερι που ειναι πιο ανθεκτικοι οργανισμοι. Τεσπα δεν εχουν σιμασια αυτα τωρα απλα να τονισω οτι δεν ηταν κατι που πηρε ξαφνικά ασχημη τροπή αλλα ηταν αναμενόμενο κατα καποιο τροπο αν αυτο σε παρηγορει καπως!
 
Αννα λυπαμαι πολυ, συγκινηθηκα παρα πολυ για την νταιζυ σου... Να την βλεπεις στις φωτο και να τη θυμασαι...
 
Λυπάμαι πολύ για την Νταίζη κι εμένα θα μου μείνει αξέχαστη η φωτό με την οικογένειά της να την αγκαλιάζει...
 
Back
Top