Αναπαραγωγή Κανάρα με... κλωσσομανία!

Προτείνω αν είναι όντως δυστοκίανα κανείς κάτι γρήγορα αλλιώς κλαίτε το... Ταμπλέτες ασβεστίου από το φαρμακείο να διαλύσειΣ στο νερό και αν δεν πίνει χορήγηση απο στόμα. Θα σου πουν οι ειδικοί.
 
Οπως λεει κι ο Γιαννης απο πανω κανε κατι αμεσα. Στα ζεστα το πουλακι και απευθειας στο στομα οτι εχεις απο ασβεστιο. Εννοειται οτι καθε σου κινηση πρεπει να ειναι παρα πολυ απαλη στο πιασιμο του πουλιου μην σπασει κανα αυγο. Καλα αποτελεσματα.
 
Καλησπέρα σας! Αύριο θα ανεβάσω φωτογραφία από την κοιλιά της κανάρας να μου πείτε αν τελικά έχει κάτι. Τα λέμε αύριο!
 
Απο μερα και μερα... και να ξερεις το οτι το καθυστερεις δεν ειναι καλο φιλε για το πουλακι... μια λες οτι δεν θελεις να τα <ζευγαρωσεις μια ρωτας για αναπαραγωγη μπερδευομαι...
 
Γειά σας παιδιά! Ποιοι είναι οι λιπαροί σπόροι; Ποια είδη σπόρων αποτελούν την κατηγορία των λιπαρών και ποιοι τους μη λιπαρούς; Κυκλοφορούν στο εμπόριο; Για να ξέρω να τους προμηθευτώ σύντομα! Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια σας! Εγώ πάντως νομίζω ότι φταίει τα φωτάκια που ανάψαμε έξω για τα Χριστούγεννα, γιατί αυτά το βλέπουν σαν να είναι μέρα. Πάντως μόνο η θυληκιά είναι πυρωμένη τα αρσενικά δεν της δίνουν σημασία. Έχουν ξεπυρώσει για αυτόν τον καιρό.

Επίσης κάτι άλλο να σας ρωτήσω. Τώρα σε πολύ λίγες ημέρες αρχίζει η διατροφική προετοιμασία των καναρινιών πριν την αναπαραγωγική περίοδο. Θα επηρεάσει την συμπεριφορά της αυτό; Θα κάνει χειρότερα δηλαδή; Παιδιά, έχω πανικοβληθεί! Δεν ξέρω τι να κάνω και αφήστε που το λυπάμαι έτσι όπως κάθεται κάτω. Όταν το βράδυ τα σκεπάσω, για να μην τους πέφτει φως από τα φωτάκια αυτή απτόητη κάθεται κάτω. Την σηκώνω, ξαναπάει. Την ξανασηκώνω, πάλι και εν τέλει κοιμάται κάτω. Σας ζητώ χίλια συγνώμη για τα πολλά μηνύματα και αυτόν τον βομβαρδισμό ερωτήσεων! Φιλικά Αμβρόσιος!

Κι εγω Αμβροσιε ετσι καταλαβα στο θεμα αναπαραγωγης απ το παραπανω...
 
  • Like
Αντιδράσεις: Ian32
Ναι, απλά ρώτησα αν της αρχίσω διατροφική προετοιμασία αν θα συνεχίσει αυτήν την συμπεριφορά. Αυτό μόνο. Δεν σκοπεύω να τα βάλω αυτήν την εποχή για ζευγάρωμα. Σε λίγη ώρα θα ανεβάσω φωτογραφία με την κοιλιά του πουλιού να μου πείτε την γνώμη, γιατί δεν είμαι έμπειρος σε αυτά τα προβλήματα.
 
Κάντο βίντεο αν δεν μπορείς φωτο καλύτερα και ανέβασε το στο YouTube. Αν τυχόν έχει κάτι λέω αν θα τρέχεις νΑ Βρεις εφημερεύοντα φαρμακεια; Σήμερα η αύριο πρωί την φωτο.
 
Back
Top