Ασθένειες Κανάρα στο ένα πόδι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης paoki72
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

paoki72

PB Member
Εγγραφή
22 Φεβ 2007
Μηνύματα
245
Πόλη
Πολύχρονο
ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗ ΘΗΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ. ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΤΣΙΜΠΟΥΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;
 
Δημήτρη η δική μου γνώμη είναι πως καταρχήν θα πρέπει να ελέγξεις προσεκτικά εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο ίδιο το πόδι (ορθοπεδικό, τραυματισμός κ.λπ.).

Στη συνέχεια, εφόσον αποκλειστεί αυτή η περίπτωση, να βάλεις ένα καθαρό λευκό χαρτί στον πάτο το κλουβιού και να παρατηρήσεις εάν οι κουτσουλιές του δείχνουν φυσιολογικές (μη υδαρές, εάν διατηρούν του σχήμα τους, έχουν το συνηθισμένο χρώμα κ.λπ.).

Τέλος εάν αποκλειστούν οι δύο παραπάνω περιπτώσεις, θα σου πρότεινα να διακόψεις για μερικές ημέρες τη χορήγηση αβγοτροφής, εφόσον τη χορηγείς συστηματικά αυτή την περίοδο.
 
Δημήτρη θα συμφωνήσω με τον Στάυρο.Απλά καλό θα ήταν να κοιτάξεις και μην το πουλί αρχίζει να έχει εντερικά. Συνήθως όταν έχουν εντερικά ή πρόβλημα με το συκώτι κάθονται έτσι.
 
Back
Top