Ασθένειες Το καναρίνι μου κάθεται σε ένα πόδι

@Anastasia 3 καλή επιτυχία! Περιμένουμε τα ευχάριστα. 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞Βάλε του τροφή σε κλουβί με ανοιχτή πόρτα από έξω κ πατηθρα έξω κοντά στην ανοικτή πόρτα του κλουβιού, στο μπαλκόνι. Ή απλά στο μπαλκόνι. Εάν έρθει, ρίξε του μια μπλούζα. Τοχει κάνει με επιτυχία ο @Kostas Pyl .
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ελπίζω!! Κάντε την προσευχή σας κ στείλτε θετική ενέργεια μπας κ τον πιασω. Έβαλα κελαηδινη Χύμα στο μπαλκόνι μου. Ήταν και ένα θηλυκό σπουργιτι δίπλα του όταν τον είδα. Αυτός μοιάζει με σπουργίτη απλά έχει κίτρινη ουρα και φαίνεται.
 
Αν έχεις ζευγαρώστρα εξηνταρα βάλε το διαχωριστικό με ένα από τα καναρίνια που έχεις μέσα απομονωμένο και άνοιξε το πορτάκι στο άλλο μισό στο οποίο να έχεις τροφή και νερό. Όχι στον ήλιο βέβαια και υπό παρακολούθηση όλη την ώρα αν υπάρχει πουλί μέσα . Όταν πήγες να τον πιάσεις και έφυγε, που πήγε πάλι; Δεν μπορεί πάλι να πήγε στα σύννεφα. Κάπου εκεί κοντά έχει βρει στέκι. Προσπάθησε να το εντοπίσεις. Ένα ζευγάρι κυάλια πάντα χρειάζεται. Εγώ έχω δυο καλού κακού. Σημείωσε επίσης την ώρα που τον είδες. Εκείνη την ώρα θα ξανάρθει.
 
Τα κυάλια και είναι πολύ χρήσιμα για να παρακολουθείς τις συνήθειες των άγριων πτηνών (bird watching). Αλλά και να εντοπίζεις τα πουλιά που φεύγουν όπως το δικό σου.
[automerge]1695391344[/automerge]
Τα χρησιμοποίησες για να τον εντοπίσεις; αν όχι ξεκίνα.
 
Σήμερα έβαλα μπανιέρα στα υπολοιπα μέσα στο σπίτι με κλειστά όλα τα παράθυρα δεν την ξανά παθαίνω… και περιορισμένη ώρα βόλτα μεσα στο σπιτι μια ώρα υπό παρακολούθηση. Το πρώτο μου καναρίνι είχε μεγαλώσει στο κλουβί και όταν τον πήρα ήταν μεγάλο. Το λυπόμουνα και έτσι αυτά τα μικρά που είχα μετά τα έβγαζα να κάνουν βόλτα να ζήσουν λίγο χαρά :)
[automerge]1695391713[/automerge]
Με είδανε και φύγαν σφεντόνα.. ήρθαν στο μπαλκόνι να φάνε τώρα πριν λίγο
 
Back
Top