Δεν ταλαιπωρούνται όμως έτσι οι μικροί μας φίλοι;Γνώμη μου είναι... Να περιμένει 10 μέρες ίσως και λίγο περισσότερο.
εννοώ μεγαλώνοντας μια κύστη στο σώμα τους;
Δεν ταλαιπωρούνται όμως έτσι οι μικροί μας φίλοι;Γνώμη μου είναι... Να περιμένει 10 μέρες ίσως και λίγο περισσότερο.
Αργησες πολύ. Αυτά έπρεπε να έχουν αφαιρεθεί πολύ πρίν. Τώρα η ζημιά έχει πάρει έκταση και η αφαίρεση πρέπει να γίνει σταδιακά διότι η αιμορραγία σε κάποιες απο αυτές τις κύστες θα είναι μεγάλη μιας και υπάρχει μεγάλος αριθμός απο έγκλειστα φτερά.
τελευταία στιγμή αυτά τα πράγματα στα φτερά του έχουν γίνει τεράστια Δεν μπορεί να πετάξει
Πραγματικά θα ήθελα να γνωρίζαμε πότε είναι ο ιδανικός χρόνος για να αφαιρεθούν οι κύστες. Μήπως ο George Kouth , αν ξαναπάει στο γιατρό που είχε επισκεφτεί για την αφαίρεση κυστών, θα μπορούσε να ρωτήσει;Με δεδομένο όμως πως υπάρχουν πάνω του κύστες, εικάζω (γιατί κανείς δεν ξέρει) πως στην αρχή δημιουργίας είναι πιο επίφοβη μια "παρέμβαση" και πως έχει περισσότερο πόνο.
Oσο μικρότερη, τόσο καλύτερα. Αυτό ισχύει για όλο το διάστημα που το φτερό μεγαλώνει. Οσο μεγαλώνει (εγκλωβισμένο), τόσο μεγαλώνει και η παροχή αίματος στο "καλάμι". Αυτό παύει να ισχύει απο την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η ανάπτυξής του και ταυτόχρονα θα σταματήσει η παροχή. Αν περιμένουμε, πρέπει να περιμένουμε μέχρι τότε,40-60 ημέρες ίσως και περισσότερες, για να αφαιρέσουμε την κύστη. Αλλα τότε θα έχουμε άλλα προβλήματα να αντιμετωπίσουμε. Πιθανότατα, θα υπάρχουν συμφύσεις με τους γύρο ιστούς και τότε, αν δεν υπάρχει κάποιο έμπειρο χέρι, η αιμορραγία θα είναι μεγάλη τραυματίζοντάς τους.Πραγματικά θα ήθελα να γνωρίζαμε πότε είναι ο ιδανικός χρόνος για να αφαιρεθούν οι κύστες. Μήπως ο George Kouth , αν ξαναπάει στο γιατρό που είχε επισκεφτεί για την αφαίρεση κυστών, θα μπορούσε να ρωτήσει;
Συμφωνία με ποιον;Αλλά πραγματικά αυτό που αντιλαμβανομαι από τα μηνύματα είναι ότι τουλάχιστον ως προς τον χρόνο δεν υπάρχει συμφωνία.
Αυτό που προφανώς δεν έγινε κατανοητό ειναι ότι δεν σου ζητά κανεις να συμφωνήσεις ή να έρθεις σε συμφωνία με κάποιον άλλον, δεν στρέφεται κανεις εναντίον σου, σεβόμαστε την άποψή σου, επέτρεψε μας όμως να διερευνήσουμε και όπως αλλιώς μπορούμε το θέμα, ίσως με έναν ειδικό γιατρό, όποιος έρθει σε επαφή μαζί του, ώστε να είμαστε και πιο σίγουροι για το τι πρεπει να πράξουμε.Συμφωνία με ποιον;
Το τελευταίο που με απασχολεί είναι να υπάρξει συμφωνία.
Εγώ κατέθεσα την άποψή μου και την εμπειρία μου, όπως άλλωστε κάνω πάντα όχι για να συμφωνήσω με κάποιον αλλά για να δοθεί λύση όσο το δυνατό πιο ανώδυνη για το πουλάκι.
Γνώμη μου είναι να περιμένει λίγες μέρες να "ωριμάσει" και τέλος.
Ναι... Πολύ σωστά.Για να μειωθεί η πιθανότητα υποτροπής σε κύστες κατά την επόμενη πτερόρροια λέγεται ότι ειναι ωφέλιμη η λήψη κάποιων αμινοξέων μέσω της τροφής, όπως μεθειονίνη, λυσίνη, τρυπτοφάνη, θρεονινη
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας