Φροντίδα Καναρίνι αγνώστου φύλου και αυγό

Το σημαντικό σε αυτή την πορεία είναι ότι επέστρεψες την φωλιά.
Αυτή σου η πράξη δεν έγινε γιατί εσύ είχες ελπίδες, έγινε γιατί αυτό έπρεπε να κάνει κάποιος που δεν θέλει να προκαλέσει μεγαλύτερο στρες σε ένα πτηνό.
Έπαιξες καλά, σου έκατσε και ότι είναι να έρθει από εδώ και πέρα είναι άλλο θέμα διαχείρισης.

Για εμένα πρέπει να παρέχεις κάθε μέρα ότι έχεις και δεν έχεις.
Το τι τρώει ένα πτηνό το μετράμε στην ταΐστρα, δύσκολα το βλέπουμε με το μάτι μας, ειδικά τώρα στην περίπτωσή σου.

Αν κάτι μπορεί να επιτεθεί στα πουλιά της γειτόνισσάς σου, μπορεί να το κάνει και στα δικά σου.

Σου εύχομαι ότι επιθυμείς!
 
Επειδή την παρακολουθώ στενά κ αρκετές ώρες βγαίνει το πολύ δύο φορές όλη μέρα από τη φωλιά κ τρώει λιγο. Δεν της έχω πάρει τα αυγά Εύα. Είναι σε μια ήρεμη γωνία χωρίς να την ενοχλώ πέρα από καθάρισμα και φαγητό
[automerge]1559563026[/automerge]
Αν κάτι μπορεί να επιτεθεί στα πουλιά της γειτόνισσάς σου, μπορεί να το κάνει και στα δικά σου.
Τόσο το δικό μου όσο και το νέο καναρίνι τα έχω μέσα στο σπίτι άρα είναι σίγουρα ασφαλείς
[automerge]1559563179[/automerge]
Να της βάλεις και βραστό αυγό και αυγοτροφή
Της έχω από τη πρώτη μερα 😀
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλημέρα
Για την εξέλιξη της καναρας λοιπόν σταμάτησε στα τρία αυγά και από τότε κάθεται στοργικά πάνω στα αυγουλάκια της. Βγαίνει δύο με τρεις φορές για να φάει και να ξεμουδιασει. Οι φοβίες δεν της έχουν περάσει και το καταλαβαίνω από τη συμπεριφορά της όταν ακούει τα πουλιά που παιρνανε από το μπαλκόνι.

63896
 
Θα ειναι ωραια εξελιξη να παρεις πουλακια απο τα αυγα.

Μην σε αγχωνει το πως τρωει η ιδια ή πως θα ταισει αν προκυψουν νεοσσοι,ξερει εκεινη πως θα το κανει απο ενστικτο.
 
Δε με αγχωνει πραγματικά καθόλου. Μακαρι να καταφέρει να βγάλει κάτι για να ανταμειφθεί από όλη τη ταλαιπωρία που περασε. Άλλωστε είναι αγωνίστρια και το απεδειξε.
 
Υπέροχη μανούλα! Τρομαγμένη αλλά πιστή στο καθήκον της 😍
Εύχομαι να ανταμειφθεί και κυρίως να μην αλλαξει γνώμη η γειτόνισσα και τη θέλει πισω.
 
😱κουνησου από τη θέση σου.ηρθε κάνα δυο φορές να την δει αλλά δε την άφησα να την πλησιάσει 😛. Εδώ σκέφτομαι να στείλω κ τον άντρα μου στο καναπέ γιατί ροχαλιζει και την ταράζει(την έχω στη κρεβατοκάμαρα) 😂
 
😂 Να μην τον εξορισεις τον άνθρωπο, θα συνηθίσει η μικρή 😉

Ξεκαθάρισε το εσύ για καλό και για κακό. Πριν δύο χρόνια μου άφησαν οι γείτονες ένα καναρίνι επειδή θα έφευγαν μόνιμα από τη χώρα και θυμήθηκαν να έρθουν να το πάρουν με το έτσι θέλω μετά από δέκα μήνες. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους και τους καλούς γείτονες 😊
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Πέρα από τη πλάκα ήδη το ξεκαθάρισα την επόμενη μέρα κιόλας. Της εξήγησα ότι δεν είναι εύκολο να προχωρήσω σε μια τέτοια διαδικασία με γέννα ειδικά αυτή τη περίοδο που έχω κάποια σοβαρά θέματα και όλα απαιτούν χρόνο από τον ήδη ελάχιστο που έχω, και μετά να τα ζητήσει πίσω. Ήταν κ κείνη ξεκάθαρη μαζί μου λέγοντας μου ότι δε θα μπορούσε να σκεφτεί πιο ιδανικό άνθρωπο να το χαρίσει. 😁
 
Μια χαρά τότε! Πάντως μου κάνει εντύπωση που μπήκε στη διαδικασία να τα ζευγαρώσει και επειδή έχασε το ένα, έδωσε τόσο απλά και το άλλο. Τέλος πάντων, σημασία έχει που βρήκε η μικρή εσένα και θα την φροντίσεις όπως της αξίζει.
 
Τα είχε πάντα μαζί στο κλουβί, άρα δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο μόνο τη φωλιά. Δεν ασχολιόταν. Εγώ την είχα προειδοποιήσει για καρακάξες γιατί έχουμε πολλές. Της πρότεινα να τη βοηθήσω να φτιάξει ένα τελάρο με σίτα αλλά δεν ήθελε όπως και δε τα ήθελε μέσα στο σπίτι. Άρα αργά η γρήγορα θα γινόταν το κακο.
 
Να μαστε ξανά εδώ! Πέρασαν κιόλας έντεκα μέρες που έχω κοντά μου τη καναρα. Μπήκε στη ζωή μου ξαφνικά και σε μια δυσκολη περίοδο. Αγωνίστρια η ίδια με όσα πέρασε μου αποδεικνύει καθημερινά ότι"ο,τι ασχημο κ να μας συμβεί η ζωή συνεχίζεται και παλεύεις για αυτό".
Πάμε να δούμε την εξέλιξη της ιστορίας μας δώδεκα μέρες μετά γύρω στις εφτά το απόγευμα...64218
Μετά από στρες, φόβο, αλλαγή σπιτιού κ ανθρώπων είμαι πολύ περήφανη που τα κατάφερε.
 
Back
Top