ΠΑΝΤΕΛΗΣ V7
PB Member
@MARIETTA23 ειχα επισκεφτεί και εγω το ιατρειο..τοτε ειχα 2 καναρινακια.ο γιατρος ηταν οντως πολυ φιλικος και ευγενικος αλλα εξέταση δεν εκανε.επιασε το ενα καναρινακι μου ειπε πως εχει λιγο καρινα,απλα να του δινω λιγο παραπανω αυγοτροφη και το δευτερο (το πουλακι που ειχα βρει χωρις δαχτυλα) μια οπτικη ματιά.και θεωρω λίγο τσιμπημενη την επισκεψη(μιας και δεν εγινε καποιος ελεγχος εστω σε κουτσουλια) για καποια πραγματα που μπορει να σου πει και ενας έμπειρος εκτροφέας.μου ειχε δειξει και πως να κοβω τα νυχια πραγμα που ειχα κανει ηδη.δεν λεω να το κανει τσαμπα.και αυτος να ζησει πρεπει αλλα αν θες 50 ευρω για να δεις απλα εξωτερικα ενα πουλακι πως θα σου ξαναρθει ο πελατης εστω προληπτικα.
[automerge]1642278224[/automerge]
Εχω ακουσει πολλα για το διαγνωστικο στην Κομοτηνή..οποτε αν καποια στιγμή κατι στραβωσει (κουφια η ωρα) θα στειλω δειγμα εκει συμφωνα με τις οδηγιες τους.
[automerge]1642278224[/automerge]
Εχω ακουσει πολλα για το διαγνωστικο στην Κομοτηνή..οποτε αν καποια στιγμή κατι στραβωσει (κουφια η ωρα) θα στειλω δειγμα εκει συμφωνα με τις οδηγιες τους.
Τελευταία επεξεργασία: