@MARY58 γενικά του δίνω μήλο αυγό και σέλινο ακόμα καμία φορά έχει σουπιοκοκαλο.
μόνο τροφή και αυγοτροφη έδινα χύμα και γενικά με τον ύπνο του δεν κοιμάται και από την δύση ακριβώς. δεν έχω την δυνατότητα να τον βγάζω να τον δει ήλιος παρά μόνο το σκ δηλαδή ενοοω να πεσει πάνω του ο ήλιος. Του πήρα νέα αυγοτροφη πιο ενισχυμένη και τροφή την rio την ενισχυμένη όμως. για Πτερορια
μόνο τροφή και αυγοτροφη έδινα χύμα και γενικά με τον ύπνο του δεν κοιμάται και από την δύση ακριβώς. δεν έχω την δυνατότητα να τον βγάζω να τον δει ήλιος παρά μόνο το σκ δηλαδή ενοοω να πεσει πάνω του ο ήλιος. Του πήρα νέα αυγοτροφη πιο ενισχυμένη και τροφή την rio την ενισχυμένη όμως. για Πτερορια
Μου το είπε και από το πετ σοπ για πιθανό στρες να έχει και ότι δίνουν και αντιστρες για βοήθεια αν συνεχίζει, θέλω να δω λίγο πως πάει και με την νέα τροφή ίσως πάρω και μια πολύ βιταμίνη και μπορεί να τον πάω και γιατρό αν επιδεινωθεί@MARY58 γενικά του δίνω μήλο αυγό και σέλινο ακόμα καμία φορά έχει σουπιοκοκαλο.
Πρέπει να δω τι μπορώ να κάνω με το θεμα ύπνος σίγουρα και για το κλουβί σκεφτόμουν που λες αλλά αυτό δεν νομίζω ότι είναι η αιτία για το πρόβλημα με τα πούπουλαΟχι Χρήστο εάν το πουλάκι κοιμάται στις δέκα το βράδυ, δεν τηρείται το πρόγραμμα Ανατολής και Δύσης. Σε δικό μου θέμα για την αναπαραγωγική συμπεριφορά των άγριων καναρινιών στη φύση, είχε αναφέρει ο @Stavros αυτό που συμφωνώ απόλυτα.
@touiti αυτά που σου αναφέρουμε είναι για να βοηθήσουμε με σκοπό την καλύτερη φροντίδα του μικρούλι σου. Συμπληρωματικά, καλό θα ήταν να μην είναι σε ένα μικρό κλουβακι. Μια 60ρα ζευγαρωστρα, οι οποίες δεν είναι πολύ ακριβές κ θα του επιτρέπουν να πετάει κ αργότερα θα σου φανεί χρήσιμη σε τυχόν αναπαραγωγή ( κατόπιν πλήρους θεραπείας του πουλιού).
Είναι εντάξειΑναπνοή ελέγξες για κάτι ασυνήθιστο;