Αναπαραγωγή Καναρίνι 7 ετών μπορεί να ζευγαρώσει;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Mpikis
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Εσι μπραβο Αλεξανδρε να σου πετυχαινουν ολα τα ζευγαρωματα να ειναι ολα σου τα πουλια υγιη και μη σε νοιαζει τιποτα...
Εγω δεν ειμαι σε κανενα αλλο forum γραμμενη μονο εδω συνεπως δεν γνωριζω τι γινεται... Δεν υπαρχει λογος να φερνουμε αντιρησεις σε κατι που μπορει και να ισχυει μπορουμε να ειμαστε πιο διαλλακτικοι... Π.χ. Αντι για "αποκλειεται" μπορουμε να λεμε "δεν νομιζω", "ισως" κτλ...
Και οντως αντε ας μην ξεφυγουμε απο το θεμα! Εσυ κανε οτι θεωρεις καλυτερο και σωστοτερο και μην πολυασχολεισαι! Συλλεξε γνωμες φιλτραρε τες και προχωρα... :)
 
Και που λέτε αγαπητοι φίλοι πήγε ο κολλητος στο πετ σοπ να πάρει καναρα και του λέει την ιστορια μα τον γεροκάναρο... Ο πετσοπάς τον ρώτησε αμν το καναρίνι κελαηδάει γιατι αν δεν τότε λόγω ηλικίας δεν έχει και πολύ όρεξη... Η αλήθεια είναι πως δεν κελαηδάει.. Αλλά αν του πηγαίναμε μια θυληκία σε διαφορετικά κλουβία και σε αρκετά μεγάλη απόσταση δεν θα ένιωθε κάτι; Αν και το φιλαράκι δεν έχε κάνει καμία κίνηση, καμία προετοιμασία για πύρωμα...ίσως να φταίει και αυτο (που δεν κελαηδάει);Θα πιάσει λετέ?Με την κανάρα στο πτικό του πεδίο αλλα αρκετα μακρυά;Είναι και η καραντίνα βλεπετε...
 
το δικό μου καναρίνι είναι 15 ετών! Πολύ γεροντάκι. Είναι και τυφλό! Έχει αμέριστη την αγάπη μου και το φροντιζω πολύ! Όσο για τον φίλο μας που έχει 7 ετών καναρίνι μπορεί να ζευγαρώσει το καναρίνι του! Όμως το πρόβλημα ειναι ότι θα πρέπει να βρει μεγαλύτερη θηλυκια, γιατι η μικροτερη θα του βγάλει θηλυκα καναρινια και τα θηλικα δεν κελαηδουν!
 
το πρόβλημα ειναι ότι θα πρέπει να βρει μεγαλύτερη θηλυκια, γιατι η μικροτερη θα του βγάλει θηλυκα καναρινια και τα θηλικα δεν κελαηδουν!
Έχεις κάποια θεωρία που μπορείς να μας αναπτύξεις σχετικά με την ηλικία ζευγαρώματος και το φύλλο των καναρινιών;
 
ναι μπορεί να ζευγαρώσει! Πρέπει ομως ηκανάρα να είναι μεγαλύτερη για να βγάλει αρσενικά καναράκια μιας και αυτα μονο καλαηδουν.
 
ναι μπορεί να ζευγαρώσει! Πρέπει ομως ηκανάρα να είναι μεγαλύτερη για να βγάλει αρσενικά καναράκια μιας και αυτα μονο καλαηδουν.
Δεν νομιζω οτι υπαρχει επιστημονικη μελετη που να εγινε πανω στον καθορισμο του φυλου των απογονων βασει της ηλικιας των γονεων, αλλα αν εχεις κατι στο μυαλο σου εξηγησε μας :)

ΥΓ: η αρχικη αναρτηση εγινε το 2009...
 
Back
Top