- Όνομα
- Αλέξανδρος
Σίγουρα θα λάβεις τις καλύτερες δυνατές απαντήσεις στα όποια ερωτήματά σου.Εμαθα και τωρα θελω να με συμβουλευσε τε για το τι πρεπει νανω
Αρκεί, βέβαια, να ρωτήσεις...
Σίγουρα θα λάβεις τις καλύτερες δυνατές απαντήσεις στα όποια ερωτήματά σου.Εμαθα και τωρα θελω να με συμβουλευσε τε για το τι πρεπει νανω
Δεν ηταν γονιμοπιοιμενο ειχε παρει χρωμα απο την χρωστικηΕιναι προφανες οτι απο την περιγραφη μαλλον προκειται, οχι για βαμμενο κροκο (!), αλλα για γονιμοποιημενο αυγο. Εφοσον τα εσπασε ομως...
εβαλα ψευτικα και καθισε ποσες βδομαδες να την αφησω;Φώτη ξανά βιαστικες και θα ταλαιπωρείς τα πουλια ο Γιάννης πιο πάνω σου έδωσε την καλήτερη λύση. Γιατί δεν το είδες; Και εγώ θα έλεγα και τρεις βδομάδες. Αν δεν έχεις πετάξει τη φωλιά βάλε ψεύτικα αυγά και αστην να κάθετε μην κάνεις υπερβολές με τη διατροφή τους,
Η καναρα εκατσε πριν μια βδομαδα και κατι μερες εκανα ωοσκοπιση και δεν υπηρχε πουθενα φλεβα πουθενα μονο κροκος!Πότε έκατσε η κανάρα @fotis 0320 ;
Πότε έκανες ωοσκόπηση ;
Εδώ για ποια αυγά μιλάς; Της κανάρας;
Η καναρα εκατσε πριν μια βδομαδα και κατι μερες εκανα ωοσκοπιση και δεν υπηρχε πουθενα φλεβα πουθενα μονο κροκος!
16/1 δημιουργησες θεμα γιατι ΔΕΝ γενναγε η καναρα σου η πρωταρα. Βεβαια ω του θαυματος, 17 Γεναρη εκανε το 2ο, ενω το πρωτο το ειχες ηδη καθαρισει απο την κουτσουλια.Λοιπον η καρα εκατσε 15/1/2017
Οωσκοπιση εκανα σημερα 24/2017
Δεν προκειτε για το ιδιο ζευγαρι δεν ειναι αυτο αυτη μαλλον τα εχει πουλια16/1 δημιουργησες θεμα γιατι ΔΕΝ γενναγε η καναρα σου η πρωταρα. Βεβαια ω του θαυματος, 17 Γεναρη εκανε το 2ο, ενω το πρωτο το ειχες ηδη καθαρισει απο την κουτσουλια.
Εμενα δε μου βγαινουν τα νουμερα.
Λυπαμαι που απαντησα να τα πεταξεις χωρις να διαβασω το παλαιοτερο θεμα.
Φωτη μου επειδη μαλλον δε τα θυμασαι καλα... 15 Γεναρη ανοιξες θεμα οτι εχει φτιαξει φωλια αλλα δε γενναει... και 17 Γεναρη μας ειπες οτι εκανε το πρωτο αυγο... η ερωτηση λοιπον ειναι... εκατσε απο το πρωτο αυγο;
Δεν προκειτε για το ιδιο ζευγαρι!@fotis 0320
Εντάξει! Είχα καταλάβει ότι μας δουλεύεις.
Εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω άλλο.
17 /1 έκανε το πρώτο αυγό. Η κανάρα σου σαν καλή μάνα που είναι έκατσε στις 15 /1.
Απίθανο. Όχι.
Απλά πέταξες έαν πέταξες γόνιμα αυγά.
Καλά συνέχεια Φώτη...
Βρε Φωτη, συγκροτησε τη σκεψη σου, ΑΝΕΛΥΕ το προβλημα σου τελοσπαντων, δεν ειμαστε μαντες να μαντευουμε για ποια πουλια μιλατε και τι παθαινουν. Και να απαντας λεπτομερως σε οτι σε ρωτανε, αν εσυ δεν ενδιαφερεσαι να μας δινεις ολες τις πληροφοριες που στην τελικη εχεις το "προβλημα" εμεις γιατι να ασχολουμαστε και να αναλωνομαστε σε ανουσιες κουβεντες κα υποθεσεις;Δεν προκειτε για το ιδιο ζευγαρι δεν ειναι αυτο αυτη μαλλον τα εχει πουλια
Μιλαμε για τα δικα μου πουλια πιος ο λογος να σας δουλευω μου λετε;@fotis 0320
Εντάξει! Είχα καταλάβει ότι μας δουλεύεις.
Εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω άλλο.
17 /1 έκανε το πρώτο αυγό. Η κανάρα σου σαν καλή μάνα που είναι έκατσε στις 15 /1.
Απίθανο. Όχι.
Απλά πέταξες έαν πέταξες γόνιμα αυγά.
Καλά συνέχεια Φώτη...
Η ωοσκόπηση θα γίνει την 5-6 μέρα... αλλά θα έχει νόημα μόνο αν μετρήσουμε από την ημέρα που η κανάρα ανέβασε θερμοκρασίες ικανές να ξεκινήσουν την επώαση. Το ότι κάθετε μια κανάρα πάνω στα αυγά τις πρώτες μέρες δεν σημαίνει απαραίτητα πως τα επωάζει...Θελω να ρωτησω κατι στις 5-6 μερες δεν κανουμε οωσκοπιση;
προσπαθισω να τα δυναμοσω με διαφορα υλικα της φυσης αυγοτροφη αυγο και πολυβιταμηνη
Το να τα μπουκώνεις με σκευάσματα, πολυβιταμίνες και aidonine, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να επιβαρύνεις το συκώτι τους και την υγεία των καναρινιών σου. Αν είχες διαβάσει όσα σου είχαμε γράψει στα τόσα θέματα που άνοιξες και όσα αναφέρονται στα άρθρα που σου έχουμε παραθέσει θα ήξερες πως η φυσική και η ποικίλα διατροφή είναι κατάλληλη. Χωρίς υπερβολές!και πολυβιταμινη και μετα aidonine (σωστα θα τα κανω);
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας