Αναπαραγωγή Καναρα με ασπορα αυγα

Τον καναρο εχω αρχισει και τον βλεπω να ενδιαφερετε για μια αλλη καναρα που εχω
Μη χαλάσεις το ζευγάρι που έχεις τώρα.
Ο κάναρος δε βλέπει καμία κανάρα αν δε του το επιτρέψεις εσύ.
Υποψιάζομαι μάλιστα πως ίσως εσύ σκέφτεσαι διαφορετικό ζευγάρωμα... με την άλλη κανάρα, κι όχι ο κάναρος.
Αν θες τη γνώμη μου, όλο αυτό μόνο πίσω θα σε πάει από πλευράς αποτελεσμάτων.
Τα πουλιά να είσαι σίγουρος πως αργά ή γρήγορα θα βρουν το δρόμο τους...
Επίσης να είσαι σίγουρος πως τα πουλιά ξέρουν τι κάνουν... σε αντίθεση με σένα που ακόμη ψάχνεσαι.
Μην κάνεις αυτό που σκέφτεσαι... Είναι λάθος.
Άσε τα πουλιά να κάνουν μόνα τους το σωστό.
 
Οχι δεν σκοπευω να κανω τιποτα αλλο η καραρα η αλλη εχει ιδη ζευγαρι αυτο που ζηταω απο εσας εινα να μου πειτε ποτε να ενοσω το ζευγαρι και ποτε να βγαλω τα ψευτικα αυγα για να φτιαξει αλη φωλια και για νεα γεννα
 
Την καναρα να την αφησω στην φωλια δυο βδομαδες; Δεν θα πρεπει να την σικοσω για να πρωετιμαστει και αυτη γιατι σικονετε μονο μια φορα για νερο και τροφη και ξανα καθετε
 
Βρε Φώτη, τι δεν καταλαβαίνεις;
Σου λέει ο ανθρωπος : δώσε χρόνο στον αρσενικό δύο βδομαδες τουλάχιςτον να προετοιμαστεί. Τάιζέ τον σωστά όπως πρεπει. Άφησε την καναρα να κλωσσά τα ψεύτικα αυγά μια και τα αλλα τα πέταξες, είχαν δεν είχαν σπόρο μέσα τους.
Προφανώς για την περίπτωση που τα αυγά ήταν άσπορα, ξεκίνησες την αναπαραγωγή πρόωρα, νωρίτερα δλδ κι έτσι ο αρσενικος δεν ζευγάρωσε ή ήταν άσφαιρος λόγω έλλειψης των κατάλληλων θρεπτικών συστατικών, της διατροφικής προετοιμασίας δλδ.
Αν τα αυγά είχαν σπορο και τα πέταξες, τότε άσε την κανάρα να ολοκληρώσει το κλώσημα και να ξεκουραστεί και θα έρθει η επόμενη γέννα.
Και σε παρακαλώ, μην ρωτήσεις για το πως γίνεται η διατροφική προετοιμασία, αλλά δίαβασε!
 
ποτε να ενοσω το ζευγαρι
Θα καταλάβεις πως είναι πυρωμένα όταν βλέπεις να ταίζονται απ το χώρισμα, ο αρσενικός θα τρώει τα κάγκελα, θα κελαηδάει επίμονα προς το θηλυκό με ένα πολύ αστείο χοροπηδητό χορό, και η θηλυκιά θα στήνεται για βάτεμα, θα μαζεύει χαρτιά και θα τα βάζει σε ένα σημείο κτλ. Είναι πολύ ξεκάθαρα τα δείγματα ότι είναι πυρωμένα. όσο δεν βλέπεις τέτοιου είδους δείγματα δεν τα ενώνεις δεν δίνεις καν φωλιά στο θηλυκό. Περιμένεις, ενισχύεις τη διατροφή τους και κάνεις υπομονή!
 
Back
Top