Tony Forpus Εγγραφή 30 Οκτ 2017 Μηνύματα 12.190 Πόλη Athens Όνομα Αντώνης 21 Ιαν 2020 #2 Κατερινα δωσε καποιες πληροφοριες παραπανω απο μια φωτο. Ποιο μερος του πτηνου βλεπουμε;
K KaterinaKosmatou Εγγραφή 21 Ιαν 2020 Μηνύματα 3 Πόλη Λαγονήσι 21 Ιαν 2020 #3 CarduelisAthens είπε: Κατερινα δωσε καποιες πληροφοριες παραπανω απο μια φωτο. Ποιο μερος του πτηνου βλεπουμε; Δείτε το υπόλοιπο... Ειναι στην βαση του λαιμου του, στο πλαι της ραχης... Εχω αγχωθει, ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση!
CarduelisAthens είπε: Κατερινα δωσε καποιες πληροφοριες παραπανω απο μια φωτο. Ποιο μερος του πτηνου βλεπουμε; Δείτε το υπόλοιπο... Ειναι στην βαση του λαιμου του, στο πλαι της ραχης... Εχω αγχωθει, ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση!
Tony Forpus Εγγραφή 30 Οκτ 2017 Μηνύματα 12.190 Πόλη Athens Όνομα Αντώνης 21 Ιαν 2020 #4 Νομιζω οτι βλεπουμε μια περιπτωση lumps ,θα χρειαστεί να το δεις γιατρος και να γινει αφαιρεση. Απο συμπεριφορά και ορεξη ειναι οκ?
Νομιζω οτι βλεπουμε μια περιπτωση lumps ,θα χρειαστεί να το δεις γιατρος και να γινει αφαιρεση. Απο συμπεριφορά και ορεξη ειναι οκ?
Foivos Εγγραφή 12 Φεβ 2008 Μηνύματα 16.354 Πόλη Βικτώρια Όνομα Φοίβος 21 Ιαν 2020 #5 Κατερίνα, ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω ποιο σημείο μας δείχνεις. Η φωτογραφία αυτή δεν είναι αρκετή.
K KaterinaKosmatou Εγγραφή 21 Ιαν 2020 Μηνύματα 3 Πόλη Λαγονήσι 21 Ιαν 2020 #6 CarduelisAthens είπε: Νομιζω οτι βλεπουμε μια περιπτωση lumps ,θα χρειαστεί να το δεις γιατρος και να γινει αφαιρεση. Απο συμπεριφορά και ορεξη ειναι οκ? Δείτε το υπόλοιπο... Ναι, ειναι κεφατο, αν και δεν κελαηδαει οπως πρωτα... χανει και φτερακια [automerge]1579623713[/automerge] Φοίβος είπε: Κατερίνα, ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω ποιο σημείο μας δείχνεις. Η φωτογραφία αυτή δεν είναι αρκετή. Δείτε το υπόλοιπο... Θα προσπαθησω να βγαλω καλυτερη φωτο... Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιαν 2020
CarduelisAthens είπε: Νομιζω οτι βλεπουμε μια περιπτωση lumps ,θα χρειαστεί να το δεις γιατρος και να γινει αφαιρεση. Απο συμπεριφορά και ορεξη ειναι οκ? Δείτε το υπόλοιπο... Ναι, ειναι κεφατο, αν και δεν κελαηδαει οπως πρωτα... χανει και φτερακια [automerge]1579623713[/automerge] Φοίβος είπε: Κατερίνα, ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω ποιο σημείο μας δείχνεις. Η φωτογραφία αυτή δεν είναι αρκετή. Δείτε το υπόλοιπο... Θα προσπαθησω να βγαλω καλυτερη φωτο...